Ravintola Kaerajaan tuo mukavaa vaihtelua Tallinnan vanhankaupungin muutoin niin keskiaikaista teemaa suosiville ravintoloille. Ravintola Kaerajaan on moderni versio perinteistä virolaista keittiöstä. Ravintola on saanut nimensä perinteikkään tanssin mukaan. Ravintolan sisustuksessa on hyödynnetty virolaisen kulttuurin perintöä. Vanhat tuolit on verhoiltu mukavuuden takaamiseksi ja katosta roikkuu perinteisiä kuparikoristeita. Ravintola on pullollaan historian inspiroimia design-ratkaisuja.
Perinteisesti virolaisessa keittiössä näkyy selkeä jaotelma neljän vuodenajan makuihin. Kesällä loihditaan hienouksia marjoista ja hedelmistä sekä nautitaan uuden sadon antimia, kuten uusia perunoita. Syksyn tullen ja talvella maut saattavat olla hapokkaampia ja silloin suositaan esimerkiksi hapankaalia ja itsetehtyjä säilykkeitä. Virolaiselle keittiölle on myös hyvin tyypillistä hyödyntää tuoreita paikallisia ja lähituotettuja raaka-aineita.
Ravintola Kaerajaanin nykyaikainen, virolainen keittiö on jännittävä yhdistelmä virolaisen ja kansainvälisen keittiön makuja. Ravintolan Kaerajaanin kokki Jaak Hiibus on hakenut inspiraatiota maailman ruokakulttuureista. Tämän ansiosta perinteisiä virolaisia raaka-aineita voidaan lähestyä ja hyödyntää uudella tavalla. Esimerkiksi silakoita voi lisätä lasagneen ja hapankaali sopii muuallekin kuin vain perunan lisukkeeksi. Virolaisten metsien antimet, kuten marjat ja sienet, maatiloilla kasvatetut vihannekset ja muut paikalliset tuotteet on ilo laittaa tarjolle yhdessä maailman makujen kanssa.