VALKOINEN OKSA

Valkoinen Oksa on hemmotteluhoitoja keholle ja mielelle tarjoava yritys. Valkoinen Oksa sijaitsee Tampereen Nekalassa. Luontais- ja kauneushoitolan kantavana ajatuksena on hoitaa ihmisiä kokonaisuutena. Valkoinen Oksa tarjoaa luonnollisia ja kiireettömiä kauneudenhoitopalveluita. 

Valkoinen Oksa syntyi aidosta halusta auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Rauhallisessa ympäristössä, harmonisessa hoitohuoneessa pääset kokemaan kiireettömän hetken, sekä pääset pakoon kaupungin hälinältä ja melulta. 

Valkoisen Oksan monipuolisista palveluista löytyy mm. kasvohoitoja luonnonkosmetiikalla, kasvoakupunktio ja kasvohierontaa, jalkahoitoja, hengitystä avaavaa ja aktivoivaahierontaa, stressinpoisto paketti, erilaisia hierontoja, purentahoitoa, sekä paljon muuta. 

Valkoisessa Oksassa saat hemmottelevia hoitoja 25 vuoden vankalla kokemuksella. Vuosituhansia vanhoja menetelmiä sekä viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Esimerkiksi stressiä lieventävä hieronta auttaa sekä kehoa ja mieltä rentoutumaan. Hoito auttaa vapauttamaan endorfiineja ja stimuloi serotoniinin tuotantoa, minkä asiakas voi aistia muun muassa rentoutumisena ja voimakkaana hyvänolon tunteena. 

Valkoisen Oksan kasvohoidoissa yhdistyvät ammattikäyttöön tarkoitetut ylelliset ihonhoitotuotteet, syvälle vaikuttavat hierontatuotteet ja ammattitaitoiset otteet, jotka auttavat hermostoa rentoutumaan kosketuksen kautta. Valkoisen Oksan kasvohoitoihin kuuluu aina myös pitkä kasvohieronta, joka valitaan asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Valkoisessa Oksassa saat kokea kiireettömyyden tunteen sekä viivähtää hetkessä, kosketuksessa ja tuoksussa!
Selaa kategorioita