VALKOINEN OKSA

Valkoinen Oksa on hemmotteluhoitoja keholle ja mielelle sekä kokonaisvaltaista terveysvalmennusta tarjoava yritys. Valkoinen Oksa sijaitsee Tampereen keskustassa aivan Stockmannin läheisyydessä. Luontais- ja kauneushoitolan kantavana ajatuksena on hoitaa ihmisiä kokonaisuutena. Valkoinen Oksa tarjoaa luonnollisia ja kiireettömiä kauneudenhoitopalveluita.

Valkoinen Oksa syntyi aidosta halusta auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Ja sen huomaa jo kun astut sisään. Hoitola on sisustettu ylellisesti ja tilavassa odotusaulassa voit nauttia erikoiskahveista rauhallisessa ympäristössä. Harmonisessa hoitohuoneessa pääset kokemaan kiireettömän hetken, sekä pääset pakoon kaupungin hälinältä ja melulta.

Valkoisen Oksan monipuolisista palveluista löytyy mm. kasvohoitoja luonnonkosmetiikalla, kasvoakupunktio ja kasvohierontaa, jalkahoitoja, hengitystä avaavaa ja aktivoivaahierontaa, stressinpoisto paketti, erilaisia hierontoja, purentahoitoa, meikkausta, kestolakkausta kynsille sekä paljon muuta.

Valkoisessa Oksassa saat hemmottelevia hoitoja 20 vuoden vankalla kokemuksella sekä viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Esimerkiksi stressiä lieventävä hieronta auttaa sekä kehoa ja mieltä rentoutumaan. Hoito auttaa vapauttamaan endorfiineja ja stimuloi serotoniinin tuotantoa, minkä asiakas voi aistia muun muassa rentoutumisena ja voimakkaana hyvänolon tunteena.

Valkoisen Oksan kasvohoidoissa yhdistyvät ammattikäyttöön tarkoitetut ylelliset ihonhoitotuotteet, syvälle vaikuttavat hierontatuotteet ja ammattitaitoiset otteet, jotka auttavat hermostoja rentoutumaan kosketuksen kautta. Valkoisen Oksan kasvohoitoihin kuuluu aina myös pitkä kasvohieronta, joka valitaan asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Valkoisessa Oksassa saat kokea kiireettömyyden tunteen sekä viivähtää hetkessä, kosketuksessa ja tuoksussa!
Selaa kategorioita
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.