Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Vihulan Kartano

Vihula Manor Country Club & Spa on Viron pohjoisosassa palveleva upea kartanohotelli, joka sijaitsee Lahemaan kansallispuistossa. Lahemaan kansallispuisto on tunnettu kauniista kukkaloistosta ja omenapuutarhoista, tyylikkäistä paviljongeista, romanttisista silloista ja jokirannoista sekä ikivanhoista metsäaluista. Vihulan Kartanossa ei aika käy pitkäksi. Ympäröivä kansallispuisto tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Lahenmaan kansallispuistossa on mahdollista harrastaa vaikkapa golfia tai kierrellä luonnossa kävellen. Lisäksi tarjolla lukuisia vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten viinamuseovierailu tai minigolf. Vihulan Kartano sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.
Selaa kategorioita

Tyylikäs 1500-luvulta peräisin oleva Vihulan Kartano tarjoaa täydellistä rentoutumista kaupunkielämän askareista ja ylellisen majoituksen maaseudun rauhassa. Vihulan Kartano tarjoaa upeat puitteet niin lomanviettoon, tuloksellisiin yritystilaisuuksien järjestämiseen kuin erilaisten juhlatilaisuuksien viettämiseen. Kartanohotellissa voi viettää viikonloppulomaa, romantiikkalomaa tai hauskoja hetkiä ystävien kanssa tai nautttia rauhallisesta yksin olosta.

Vihulan Kartano tarjoaa historian havinaa, maaseudun rauhaa ja luonnon täydellistä harmoniaa. Kartano on entisöity vanhaa kunnioittaen ja historiallinen ulkonäkö on onnistuttu säilyttämään. Kartanon kapeat jyrkät portaat, vanhat alkuperäiset lautalattiat ja paksut paasiseinät ovat saaneet uuden käyttötarkoituksen. Historiaa huokuva kartanohotelli on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin. Kartanohotelli on sekoitus perinteistä vanhaa ja modernia minimalismia.

Vihulan Kartanon alue koostuu kahdesta päärakennuksesta ja 25 pienemmästä rakennuksesta. Tämä täysin uniikki luonnonkaunilla alueella sijaitseva kartano on Baltian ensimmäinen kartanokylpylä, joka tarjoaa täydellisen pakopaikan kiireisestä kaupunkielämästä. Kartanokylpylästä löytyy yhteensä 75 huonetta. Vihulan Kartanon huonevaihtoehdot ovat Zen Sviitti, Zen Deluxe, Zen, Standard ja Superior. Vihulan Kartano on palkittu Green Key -ympäristömerkillä, joka tarkoittaa sitä, että hotellin jokapäiväisessä toiminnassa kiinnitetään tavallista enemmän huomiota ympäristöön.

Kartanohotellin yhteydessä palvelee ravintola, putiikkikylpylä, kuntosali ja aurinkoterassi. Ravintola palvelee kartanon päärakennuksen ykköskerroksessa. Ruokalistan pääpaino on virolaisessa ruuassa, yhdistellen tuhteja perinteisiä maalaisruokia ja tyylikästä kartanokeittiötä. Ruokalista saa inspiraationsa myös kausittain vaihtuvista herkuista.

Vihulan Kartanon Eco-SPA on uniikki putiikkikylpylä, joka sijaitsee täydellisessä maaseudun rauhassa. Putiikkikylpylän ikkunoista avautuvat upeat näkyvät kartanopuistoon ja joelle. Putiikkikylpylään voi paeta arjen kiireitä ja hemmotella itseään. Täysin uusi ja ekologinen kylpyläkonsepti yhdistää perinteitä, luontoa ja nykyaikaista mukavuutta ja tekniikkaa. Kylpylästä löytyy 15-metrinen uima-allas, lastenallas, kylmävesiallas ja kaksi ulkoporeallasta sekä erilaisia saunoja. Hoitolan valikoimasta löytyy rentouttavia hierontoja, lämpimiä yrttikylpyjä ja erilaisia hoitoja niin kasvoille, vartalolle, käsille ja jaloille.