Exit Room Helsinki

Huonepakopelit eli escape roomit ovat taattua vapaa-ajanvietettä kaveri- ja työporukoille, perheille ja pariskunnille. Exit Room Helsingin vuorovaikutteiset ja jännittävät pakohuonepelit soveltuvat 2-6 hengen ryhmille. Exit Room Helsingin toimipisteet sijaitsevat Vallilassa. Pakohuoneissa on 66 minuuttia aikaa päästä ulos ja ratkaista arvoitus. Huoneen mukaansatempaava haaste jää taatusti mieleen.

Exit Room Helsingin valikoimasta löytyvät muun muassa seuraavat huoneet: Pikaloma Karibialla, Jälkiä Jättämättä, Bodom, Miljoonaperintö ja Aikakone. Exit Room Helsingin valikoimasta löytyy ensimmäisenä Suomessa myös koko perheelle ja pelkästään lapsille soveltuvia huonepakopelejä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Viidakosta mysteerisirkukseen

Exit Room Helsinki tarjoaa erilaisia pakohuoneita kahdessa eri toimipisteessä, kummatkin Helsingin Vallilassa. Joukosta löytyy aikuisille suunnattujen pakohuonepelien lisäksi erillisiä pakohuoneita myös lapsille ja koko perheelle. Exit Room Helsinki onkin ensimmäinen myös erikseen lapsille omia pakohuonepelejä tarjoava yritys Suomessa. Pelit soveltuvat ryhmille joiden koko on 2-6 henkeä. Exit Room Helsinki on siitä ainutlaatuinen palveluntarjoaja että huoneiden pelit eivät ole kopioituja eikä kyseessä ole franchise, vaan kyseessä on uniikit pakohuonepelien tarinat ja pulmat, jotka ovat kasvatustieteilijöiden ja pelikehittäjien hiomia. Jännittäviä pakoja Exit Room Helsinki onkin tarjonnut seikkailijoille jo vuodesta 2015.

Pakohuonepelejä koko perheelle

Exit Room Helsinki tarjoaa erilaisia pakopelejä kaikenikäisille, lahjakorteilla pääsee osallistumaan pakohuonepeleihin 2-6 hengen ryhmissä ja aikaa selvittää tarinan mysteerit on 66 minuuttia.
Aikuisten Exit Room Helsinki peleistä seuraaviin kertomuksiin alle 16-vuotiaat voivat tulla pelaamaan aikuisen seurassa (suositusikäraja on 12 vuotta);
-Toimipiste Eurantie 2: Pikaloma Karibialla ja Bodom
-Toimipiste Mäkelänkatu 54 B: Erikoisryhmä Helsinki, Miljoonaperintö, Jälkiä jättämättä 1&2, Omituisen herra Knollin maaginen maailma

Exit Room Helsinki Kids+Family lahjakortilla pääsee seuraaviin lasten pakohuonepeleihin 2-6 ryhmissä:

-Mäkelänkatu 54B: Viidakko, Mysteerisirkus
-Eurantie 2: Kultaisen aarrekammion salaisuus
Huomioithan että lasten pakohuonepelejä ei suositella aikuisille koska osa tehtävistä vaatii aikuisille liian pieniin tiloihin ryömimistä. Lapsien pakkohuonepeleistä Viidakko- huone soveltuu myös englanninkielisille, myös ruotsinkielisen pelin saatvuutta voi tiedustella varauksen yhteydessä!

Tai Exit Room Helsinki Kids+Family lahjakortin voi vaihtoehtoisesti hyödyntää seuraaviin perhepakohuonepeleihin, jotka ovat:
-Mäkelänkatu 54B: Miljoonaperintö, Omituisen herra Knollin maaginen maailma ja Erikoisryhmä Helsinki
-Eurantie 2: Pikaloma Karibialla
Perhepakohuonepelit ovat suunniteltu perheille ja vähemmän pakohuonepelejä kokeneille henkilöille. Ainoa näihin peleihin liittyvät varsinaiset vaatimukset ovat lukutaito, mutta tätäkin nuoremmatkin voivat osallistua vanhempien kanssa peliin!

Aikaa 66 minuuttia, ja aika alkaa, NYT!

Oletko se ongelmanratkaisija, se jolla palaset loksahtava kohdalleen? Tule testaamaan itsesi ja ystäviesi kyky sekä tapa ratkaista erilaisia pulmia. Tule imaistuksi Exit Room Helsingin tarinoihin ja ratkaise ystäviesi kanssa haastavimmatkin pulmat! Kuulitko esimerkiksi siitä että kuuluisa kirjailija Nobert Knoll on kadonnut? Tavallisen taukonsa jälkeen hän ei enää palannutkaan työpöytänsä ääreen. Knollin sihteerillä saattaa olla jotain huolestuttavaa kerrottavaa? Mitä kirjailijallemme oikein on tapahtunut? Tämä taianomainen seikkailu ei tule jättämään ketään kylmäksi, tule tutustumaan Knollin maagiseen maailmaan ja selvittämään kirjailija Knollin katoaminen. Mutta teitä on varoitettu, totuus voi olla taruakin ihmeellisempää! Vai haluaisitko ennemmin Karibian lomalle etsimään kultakätköä?

Hulvatonta ajanvietettä kaikille

Tämä hauska elämys sopii kaikille! Tule nauttimaan erilaisista arvoituksista, pulmista ja yllätyksistä. Nämä yhteiset muistot tulevat jäämään mieleen. Valitkaa useammasta eri vaihtoehdosta haluamanne tarina ja olkaa valmiita yhdessä hyppäämään vauhdikkaaseen seikkailuun. Miten olisi mijoonaperinnön selvittely? Entä matka viidakkoon tai pikaloma Karibialle? Hyppätkää ryhmänä hetki pois arjen huolista ystävien tai perheen kanssa ja tulkaa nauttimaan hauskasta sekä kehittävästä ajanvietteestä Exit Room Helsinkiin!