Joululahja poikaystävälle

Olemme koonneet jännittävät, rentouttavat ja elämykselliset joululahjat poikaystävälle yhteen paikkaan. Elämyslahjasta jää ihanat muistot, eivätkä ne jää nurkkiin pyörimään. Yllätä poikaystäväsi jollakin extreme-elämyksellä tai vaikkapa ravintolaillallisella.

Esimerkiksi stailauspaketilla uudistuu poikaystävän ilme, urheiluhieronnalla rentoutetaan kireät lihakset ja leijahiihtokurssilla hän saa vauhtia — katso alta kaikki joululahjavinkit poikaystävälle! Voit myös kurkata, mitä lahjaideoita löytyy joululahjoista miehelle.

Näytetään: 413
60 / 413

Rullasitko tänne asti saadaksesi nippelitietoa joululahjoista? Olet onnekas, koska tässä sitä tulee. Tästä kategoriasta löytyy 436 erilaista joululahjaideaa poikaystävälle. Edullisin lahja on 5 €:n arvoinen avoin lahjakortti ja kallein on lento avaruuden rajalla. Kolme suosituinta lahjaa ovat avoin lahjakortti, panimovierailu 4:n oluen tastingilla ja illallinen pimeässä. Vai oletko sittenkin jumissa lahjojen hankinnan kanssa? Hyviä uutisia, me autamme sinua! Aktiivisesta tekemisestä nauttiva poikaystävä ilahtuisi taatusti kuplafutiksesta tai ralliajosta. Näihin elämyksiin hän voisi lähteä vaikkapa yhdessä ystävien kanssa. Jos poikaystäväsi rakastaa laadukkaita juomia, sopisi hänelle lahjaksi panimovierailu tai drinkkikurssi. Jos hakusessa on romanttisempi lahja (josta voit itsekin tyttöystävänä hyötyä), voisi romantiikkapaketti olla sopiva valinta. Tämän lahjan hän taatusti jakaa sinun eikä ystäviensä kanssa!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.