Motoretket

Ovatko kaksipyöräiset lähelle sydäntäsi? Jos näin on motoretket tarjoaa sinulle täydellisen paketin. Pääset nauttimaan vauhdin huumasta ja samalla näkemään kauniita maisemia eikä sinun tarvitse muuta kun hypätä pyörän selkään!
Selaa kategorioita

Motoretket

Motor retket tarjoavat sinulle kattavan paketin, joka huolehtii siitä, että sinun ei tarvitse tehdä muuta kun nauttia. Motor retket on oiva tapa esimerkiksi herättää jälleen henkiin unohtunut moottoripyörä harrastus, tai tulla vain ammattitaitoisen retki-isännän mukaan retkelle. Paikan päältä saat lainaan ajovarusteet lukuunottamatta kenkiä. Sinun on mahdollista valita kahdesta paketista. Molempiin kuuluu vakuutukset, polttoaine, kahvit sekä ammattitaitoinen opastus. Ennen kun lähdetään matkaan pääset ajamaan pienen lenkin pyörällä ja sinulle kerrataan turvallisuussäännöt. Ajamiseen vaaditaan A-kortti, mutta matkaan on mahdollista päästä kyydissäkin. Reitti vie sinut pienempiä teitä pitkin kauniille maisema reiteille.

Vauhdin hurmaa

Motor retkillä pystyt valita kahdesta eri paketista. Toinen reitti, moottoripyöräretki kestää yhdeksän tuntia. Moottoripyöräsafari kestää kolme tuntia ja sinun on mahdollista vaikuttaa reittiin. Molemmissa lähtö tapahtuu Naantalista. Sinut johdattaa matkaan opas, jolla on monen vuoden kokemus moottoripyöristä ja joka tuntee alueen. Tämä mahdollistaa, että sinun ei tarvitse tehdä muuta kun nauttia moottorin äänestä allasi ja kauniista maisemista, joita reittien varrelta löytyy. Opas tuntee reittien lisäksi myös reitin varrelle sijoittuvat ravintolat, joihin pidemmällä matkalla pysähdytään. Molemmat paketit ovat kahdelle, joten vaikka ystävälläsi ei olisi A-korttia, on hänen mahdollista hypätä kyytiin. Ainoana vaatimuksena ajamiselle on siis ajokortti, joten elämys soveltuu myös kokemattomille motoristeille. Opas varmistaa, että kokemus on mahdollisimman mutkaton ja turvallinen.

Kaunis Naantali

Naantali on monille tuttu kauniista kesästään. Varsinais-Suomessa on paljon kauniita joen ja merenranta reittejä, jotka saattaisivat jäädä huomaamatta ilman aluetuntemusta. Siksi opas, joka tuntee alueen on tärkeä. Pienet tiet sopivat loistavasti siihen, että moottoripyörästä voi ottaa ilon irti ja nauttia ajamisesta. Etsit sitten pidempää reissua tai nopeaa fiilistelyä moottoripyörän selässä, Motoretket tarjoaa molempia. Voit valita joko yhdeksän tunnin retken tai kolmen tunnin safarin. Molemmat ovat mutkattomia ja tehty ajajalle todella helpoksi. Ota siis kaveri mukaan ja hypätkää yhdessä vauhdin huumaan!

Motoristiunelma

Tule kokemaan Varsinais-Suomi uusin silmin pyörän selästä ja anna ammattitaitoisen oppaan johdattaa sinut henkeäsalpaavan reitin varrelle. Kaikki on tehty sinulle niin helpoksi, että sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle ja elämäsi seikkailu on edessäsi. Monien vuosien kokemus moottoripyöristä sekä Naantalista varmistavat retken sujumisen. Olet sitten jo kokenut motoristi tai vasta aloittamassa harrastusta tämä elämys odottaa juuri sinua!