HEIKKI HARISMAA OY

Heikki Harismaan isännöimä Farmersgolf Spa sijaitsee Rymättylässä, Turun välittömässä läheisyydessä.

Farmersgolf Spa:ssa löytyy paljon eri aktiviteetteja, kuten esim. Farmersgolf, mönkijä- ja moottoripyöräsafareita, veneretkiä, frisbeegolfia, rantalenttistä ja retkiä luontopoluille. Muita suosittuja aktiviteetteja ovat erilaiset pihapelit, tikanheitto ja jousiammunta. Sisäaktiviteetteina löytyy myös hauska beerpong, jota voi pelata samoilla joukkueilla kuin Farmersgolf peliä.

Heikki Harismaan Farmersgolf on uusi ympärivuotinen ulkoilmaharrastus, joka sopii kaikille ilman aiempaa harjoittelua. Pelissä pelataan joukkueittain heinäpellolla, käyttäen puista mailaa. Metsään on tehty 10-reikäinen pelikenttä, kierros on n. 2km pitkä ja sen pelaaminen kestää n. 2 tuntia. Farmersgolf on laji, johon kaikki voivat osallistua ilman mitään kokemusta golfista.

Alueelta löytyy myös Country Spa, jossa erikoisuutena on holvisavusauna, jonka lempeissä löylyissä ja kylpyaltaan lämmössä on mukava jatkaa kokouspäivää ja pelata Farmersgolf jälkipelit. Holvisavusaunaan mahtuu jopa 15 henkeä kerrallaan. Lisäksi vaihtoehtoina löytyy myös pieni infrasauna, jota voi kokeilla terassilla. Persoonallinen laiturisauna tarjoaa lämmittelymahdollisuuden uimareille.

Tilalla on kuusi yksinkertaista, mutta idyllistä majoitushuonetta vieraille. Lisäksi Hylkeenkarissa on rantamökki, johon mahtuu alle 10 hengen seurue. Se sijaitsee saaressa n. 10 minuutin soutumatkan päässä tilalta.

Alueelta löytyy myös tilausravintola johon mahtuu parhaimmillaan jopa 50 henkilöä. Tiloissa on käytettävissä videotykki ja tarvittaessa ryhmätyötiloja. Tilausravintolan tarjontaan kuuluu perinteisten saaristolaisherkkujen lisäksi reiluja country-annoksia kuten spare ribsejä ja farmarin grillipöydän, erikoisuutena on tataarinhattu, jossa ruokalijat itse paistavat ruokansa.

Heikki Harismaa isännöimään Farmersgolf spa:han on helppo tulla ja se sopii hyvin niin pienelle ryhmälle kuin esim. Tyhy-päivän ohjelmaksi yrityksille.
Selaa kategorioita
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.