SEIKKAILUPUISTO HUIPPU

Seikkailupuisto Huippu on Espoossa sijaitseva yritys, joka tarjoaa jännittäviä elämyksiä. Heidän tarjonnastaan löydät mm. kahdeksan erilaista seikkailurataa, seikkailugolfia, luontopakopelin. Sekä ryhmä elämyksinä seikkailu synttäreitä latvuksissa ja polttariryhmille tarjottavia aktiviteetteja.

Seikkailupuisto Huipussa on erilaisia seikkailuratoja, joilla kiipeilet omatoimisesti. Mutta ei huolta sillä, Seikkailupuisto Huipun seikkailu ohjaajat valvovat kiipeilyä sekä auttavat ja opastavat tarvittaessa. Seikkailupuisto Huipussa pääset mm. tasapainoilemaan, ryömimään tunneleissa, taiteilemaan verkoissa ja kävelemään huojuvilla silloilla 4−18 metrin korkeudessa. Ja kaikki Seikkailupuisto Huipun seikkailuradat päättyvät huimaan loppuliukuun, joista pisin on jopa yli satametrinen. Huippu-elämys seikkailuradalla huipentuu vatsanpohjaa kutkuttavaan Tarzan-hyppyyn.

Seikkailupuisto Huipussa seikkailuradat kannattaa aloittaa vihreistä radoista, jotka ovat vaikeustasoltaan helppoja ja edetä omaan tahtiin kohti vaikeampia sinisiä, punaisia ja mustia ratoja. Seikkailupuisto Huipun seikkailuratoihin kannattaa varata vähintään kaksi tuntia aikaa. Seikkailupuisto Huipusta lunastettava kertalippu on voimassa seikkailun alkamisesta siihen asti, kunnes kiipeilyvaljaat on luovutettu takaisin vastaanottoon.

Seikkailupuisto Huippu tarjoaa syksyn pimeinä iltoina pimeen seikkailun. Sillä silloin tunnelma latvuksissa on entistä jännittävämpi.Pääset nousemaan latvuksiin pimeässä otsalampun ja lyhtyjen valossa. Miltä tuntuisi kiitää pimeän metsän halki vaijeri liu'un kyydissä?

Seikkailupuisto Huipun seikkailugolf on minigolfia, jossa väylät eivät ole irrallisia rakennelmia vaan osana kaunista maisemaa. Haasteita lyöjälle tarjoavat mm. ratojen kaltevuus sekä erilaiset esteet − kohokohtana hurja vesieste. Seikkailupuisto Huipun seikkailugolfiin kuuluvat elämykselliset maisema-elementit. Seikkailupuisto Huipun radalla on virtaavaa vettä, ja etenkin perheen pienimmät arvostavat jännittävän pelikierroksen puoliväliin sijoittuvaa lautta matkaa!

Seikkailupuisto Huipun Luontopakopelissä pääst heittäytymään arkeologien saappaisiin etsiessäsi lupaa aloittaa maailman 8. ihmeen arkeologiset kaivaustyöt. Pääset kokemaan ainutlaatuisen elämyksen luonnossa! Peli vaatii nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. Peli voidaan toteuttaa rennosti perheenjäsenten tai kaveri- tai työporukan kesken, mutta myös jännittävänä ryhmien välisenä kilpailuna.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.