Seikkailupuisto Huippu

Nyt ilmassa raikuu Tarzanin taisteluhuuto! Seikkailuminigolf, verkkoseikkailut ja köysirata, Seikkailupuisto Huipusta löytyy tekemistä monipuolisesti kaikille, maan ja latvuston väliltä, jopa 18 metrin korkeuteen asti. Eikä osaamista tarvitse olla kuten Tarzanilla, vaan sinut ohjeistetaa ystävällinen ja osaava henkilökunta. Lisäksi paikan päältä löytyy kattavasti tekemistä kaikenikäisille ja kaikentasoisille seikkailun nälkäisille. Lähde siis haastamaan itseä ja ystäviäsi Seikkailupuisto Huippuun! Luvassa on minigolffia, palloja, tasapainottelua, ryömimistä, verkossa etenemistä, latvustossa liitoa ja itsensä ylittämistä!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Seikkailuja maasta latvustoon!

Hyvien kulkuyhteyksien päässä, Espoossa, löytyy varsinainen helmi kaikille seikkailijoille! Leppävaaran urheilupuistosta nimittäin löytyy Seikkailupuisto Huippu! Paikan päältä löydät elämyksiä maan ja latvuston väliltä. Etukäteen sinun ei tarvitse tietää elämyksistä mitään vaan asiantunteva henkilökunta käy seikkailuusi liittyvän perehdytyksen kanssasi, jotta voit huoletta keskittyä hauskanpitoon! Onko seuraava elämyksesi köysiradat, verkkoseikkailu vai seikkailuminigolf? Seikkailupuisto Huipusta varmasti löytyy aktiviteetti tyydyttäämään haastavimmankin seikkailun nälän.

Kreegah bundolo!

Näin huutaa Tarzan, mutta miten huudat sinä liittäessäsi Tarzanin liaanilla latvuston seassa? Kyyti Tarzanin liaanilla onkin monen mielestä se kiipeilypuiston kohokohta Seikkailupuisto Huipussa. Sitä ennen valitset haluamasi ratoja kahdeksasta eri seikkailuradasta. Kolme radoista sijaitsee kallion huipulla ja viisi rataa sekä lasten oma seikkailurata Pikku-Huippu, sijaitsee kallion juurella. Radat soveltuvat ihan alkajasta kokeneempaankin seikkailijaan ja vaikeustason tunnistaa ratojen värikoodeista, jotka ovat: vihreä (helppo), sininen (keskitaso), punainen (vaikea) ja musta (vaikeampi). Älä huoli, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin kiipeillyt saat tutustua kahdella harjoitusradalla ohjaajien avustamana mm- kiipeilyvaljaiden ja jatkuvavarmisteisen turvajärjestelmän käyttöön. Aikaisempaa kiipeilykokemusta ei siis tarvita!
Alle 13-vuotiaat tarvitsevat puistoon mukaansa aikuisen valvojan ja 13-17-vuotiaat huoltajan kirjallisen luvan. Kiipeilypuiston minimipituus on kiipeilijälle 100cm ja kiipeilijät pituudeltaan 100-120cm pääsevät radoille ainoastaan aikuisen seurassa. Tätä pienemmät seikkailijat ovat lämpimästi tervetulleita verkkoseikkailun puolelle.

Verkkoseikkailussa pääsee seikkailemaan nimensä mukaisesti verkoissa. Eri kokoisia palloja, liukumäki, pomppuisa verkko ja kaikki vieläpä 10 metrin korkeudessa, mitä muuta hauskaan seikkailuun edes tarvitaan?! Pituusrajoituksia verkkoseikkailussa ei ole, minkä takia kaikki jo kävelemään oppineet ovat erittäin tervetulleita elämykseen, alle 5-vuotiaan mukana tulee kuitenkin olla aikuinen radalla. Yli 5-vuotiaiden mukana olevat aikuiset voivat seurata verkkoseikkailua aktiviteetin vieressä sijaitsevalta terassilta.

Jos korkeudet eivät houkuttele tai haluat lisäseikkailua, löytyy Seikkailupuistosta myös seikkailuminigolf. Lajin ideana on että minigolf rata on rakennettu osaksi maisemaa eikä erillisiksi radoiksi. Seikkailupuisto Huippu tarjoaa 12 erilaista rataa ja ideana tietenkin on putata mahdollisimman vähillä lyönneillä. Seikkailuminigolf soveltuu kaikille ja mailoja löytyy kolmea eri kokoa. Seikkailupuisto Huipun yhteydestä löytyy myös kioski josta saa ostettua helpotusta pieneen nälkään, suolaisen tai makeaan. Kioskin valikoimasta löytyy myös kahvia ja erilaisia virvoitusjuomia sekä jäätelöä.


Huippu, huipumpi, huipuin!

Vinkki Seikkailupuisto Huipun kiipeiljöille! Jos tuntuu siltä että olisi lisäjännityksen paikka, tule Seikkailupuisto Huipun köysiradalle syksyn pimeinä iltoina hakemaan lisähaastetta. Jokainen rata päätyy loppuliukuun, joista pisin on jopa 100 metriä! Syksyllä voit liitää nämä ratojen huipennukset hämärässä, latvojen seassa. Tämä jos joku luo lisää seikkailun tunnelmaa kokeneemmallekin kiipeilijälle. Paikan päältä voit vuorata lampun pimeitä iltoja varten pientä lisähintaa vastaan. Lisähaastetta on myös saatavilla seikkailuminigolfissa kun haastaa voi kauden top10 puttaajat. Kauden ajankohtaisen listan taitavimmista puttaajista löytyy lipunmyynnissä.

Tule sinäkin huipulle!

Huippua on päästä seikkailemaan Suomen kauniiseen luontoon, seikkailla puiden latvustossa ja ylittää itsensä jännissä paikoissa, vieläpä turvallisin mielin. Tulitpa hakemaan lomafiilistä, seikkailua tai leikkimielistä kilpailua, onnistuu se Seikkailupuisto Huipussa. Tule nauttimaan seikkailusta, näyttipä seikkailusi tällä kertaa seikkailuminigolfilta, köysiradalta tai verkkoseikkailulta. Tule sinäkin Huipulle!