SILVER SEIKKAILU / SILVER RIVER MELONTAKESKUS

Silver Seikkailu ja Silver River melontakeskus tarjoaa monipuolisesti ulkona järjestettäviä aktiviteetteja. Maaseudun upeasta seikkailijan keskuksesta löytyy jopa 40 erilaista aktiviteettia. Suosituimpia näistä ovat värikuulasota, sumopaini, melonta, kuplafutis ja mönkijäsafari. Silver River melonta- ja seikkailukeskus sijaitsee Marttilassa, Turussa.

Silver Seikkailu ja Silver River melontakeskukseen voi tulla pienellä tai isommallakin ryhmällä seikkailemaan selviytyjiin, pelaamaan värikuulasotaa, kiipeilemään, ampumaan jousella tai vaikkapa reippailemaan luontopoluille tai melomaan.

Halutessa voi kisailla kaverien tai perheen kanssa seikkailuradalla tai ammuntaohjelmassa. Liikuntaa saa varmasti, jos päättää lähteä esim. kickbike-potkupyöräilylle vanhan metsän aistihavaintopolulle. Rauhellisempia lajeja ovat mm. herrasmieskisat, jousiammunta, curling tai lyhyempi luontopolku taukoineen hirsilaavulla luontoa kuunnellen.

Paikka sopii loistavasti osaksi virkistys,- kokous ja jopa täyden palvelun tykypäiväksi. Aktiviteetit ovat myös hieno lisä osaksi polttareita. Kouluille ja muille on myös mahdollista järjestää koululaisretkiä ja leirikouluja osaksi Silver Seikkailu ja Silver River melontakeskusta.

Silver Seikkailu ja Silver River melontakeskuksessa voi myös majoittua hirsimökkiin, hirsilaavuun tai vaikkapa perinteiseen huonemajoitukseen. Melontakeskuksen hirsimökki on 50 m2 ja se on varustettu nykyaikaisesti. Mökistä löytyy sauna, johon mahtuu samaan aikaan jopa 10 henkilöä. Huonemajoituksia on tarjolla eri kokoisia ja eri tasoisia. Hirsilaavu on metsän keskellä, reilun puolen kilometrin päässä rannasta. Hirsilaavu sopii erähenkisille ja rauhallisuutta etsiville. Laavulla mahtuu yöpymään samanaikaisesti noin 10 henkilöä.
Selaa kategorioita