Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Akateemiset Muusikot Oy

Akateemiset Muusikot on Suomen suurin muusikoiden välityspalvelu. Palvelun kautta löytyy yli 2000 muusikkoa ympäri Suomea.​ Jos olet järjestämässä tapahtumaa, niin löydät palvelun kautta helposti muusikon tai yhtyeen. Lisäksi jos olet haaveillut oppivasi enemmän soittamisesta, niin palvelun kautta löytyy laajasti eri soitonopettajia juuri sinun kiinnostuksen mukaan.

Akateemiset Muusikot tarjoaa hyvin monipuolisesti ja laajasti soitonopetusta ja laulutunteja kattavasti eri aihealueista. Soittotunteja järjestetään ympäri Suomen ja laulunopetusta pääosin pääkaupunkiseudulla.

Soitonopetuksesta suosituimpia ovat viulutunnit, kitaratunnit ja pianotunnit. Lisäksi soitonopetuksia järjestetään vapaavalintaisten soittimien kanssa. Akateemiset muusikot tarjoaa myös eri pituisia ja pidempiä lukukausia, jolloin soittimia pääsee paremmin harjoittelemaan ja opettelemaan. Lukukausien pituudet vaihtelevat aikojen perusteella. Lukukausien pituuksia on esim. 15 x 30 min tai 15 x 45 min sekä myös lyhyempiä kuten 8 x 30 min tai 8 x 45 min. Laulutunteja järjestetään pääkaupunkiseudulla ja laulutuntien pituudet ovat yleisesti 2 x 45 min.

Akateemiset Muusikot palvelun kautta saat esiintyjän tilaisuuteen helposti. Pavelusta löytyy mm. kotikonserttielämyksiä, pianisteja, jousikvartetteja, 1-3 kappaleen esitettynä yhdellä muusikolla, taustamusiikki triot ja duot. Lisäksi palvelusta löytyy myös bilebändit ja DJ:t, jotka takaavat tilaisuuksien kovimmat musiikkielämykset.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1