Cryptic Cargo

Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti siirrettävä, itseohjattava escape room elämys jokaisen omassa kodissa. Cryptic Cargo yhdistää pelivalmiin escape room -pelin, pakattuna helposti liikuteltavaan matkalaukkuun ja mobiilisovelluksen, joka auttaa pelaajia tarjoamalla vinkkejä. Sovellus tuo elämykseen myös interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä ja mukaansatempaavan äänimaailman. Nyt sinä päätät missä, milloin ja miten haluat pelata!
Selaa kategorioita

Cryptic Cargo tekee mistä tahansa tilaisuudesta erityisen ja unohtumattoman. Konsepti on tuore ja jännittävä. Yhdistä peli mihin tahansa tapahtumaan tai pelaa peli kotona koska tahansa luodaksesi erityisiä ja hauskoja muistoja. Liikuteltavat escape roomit toimivat täydellisesti tyky- ja tiiminrakennusaktiviteettina niin pienille kuin isoillekin tiimeille, mutta myös esimerkiksi ohjelmanumeroksi yrityksen kesäjuhlille, polttareihin, syntymäpäiväjuhliin, pikkujouluihin tai jopa vauvakutsuille! Cryptic Cargon liikuteltavat pakohuonepelit luovat aidosti mukaansatempaavan escape room elämyksen mihin tahansa. Kaikkien pelaajien kokiessa saman pelin, voimme vakuuttaa että innostuneet keskustelut jatkuvat pitkälle pelin jälkeen, myös ryhmien välillä! Ainutlaatuinen Cryptic Cargo pisteytysalgoritmi antaa jokaiselle pelaavalle tiimille pisteet, joten kisaaminen pakopelimestarin tittelistä on helppoa. Koska pelit ovat täysin liikuteltavia, voit varata jopa kuusi identtistä peliä tilaisuuteesi. Tämä tarkoittaa, että jopa 40 pelaajaa voi nauttia pelaamisesta samaan aikaan!

Cryptic Cargon suosittu kotona pidettävä pakohuone elämys tarjoaa jännitystä omalla kotisohvalla. Cryptic Cargo on suomalainen pakopeli-innovaatio, joka tuo escape room -pelien jännityksen mihin tahansa, vaikka mökille tai omalle kotisohvalle. Peli koostuu matkalaukusta, joka sisältää fyysiset esineet täysiveriseen pakopelielämykseen ja sovelluksesta, joka tuo peliin kaiken muun tarvittavan: esimerkiksi helpot ohjevideot, muuttuvan äänimaailman, ajastimen ja interaktiivisia tehtäviä.

The Outbreak on Cryptic Cargon ensimmäinen siirrettävä pakopeli. Siinä pelaajat pääsevät etsimään parannuskeinoa ulkoavaruudesta saapuneen viruksen voittamiseksi. Peli on helppokäyttöinen eikä ennen peliä tarvitse tehdä valmisteluja tai tutustua konseptiin. Pelin pelaamiseen tarvitaan vain pöytä, johon peliesineet asetellaan. Elämyslahja sisältää vuorokauden mittaisen varauksen kotona pelattavaan The Outbreak -pakopeliin. Kaikki pelissä tarvittavat välineet on pakattu matkalaukkuun, joka toimitetaan lahjan saajan kotiin ja noudetaan samasta osoitteesta varauksen loputtua. Huomioithan, että pelaaminen onnistuu ainoastaan pääkaupunkiseudulla. Pakopeli soveltuu 2–7:lle pelaajalle kerrallaan. Pelin kesto on noin 80 minuuttia. The Outbreak -pakopeliä voi pelata rajattomasti koko varauksen ajan, sillä pelin voi helposti koota uudelleen ja kisata sovelluksen pelipisteiden avulla.

Cryptic Cargon pelit soveltuvat pakopeleistä, mysteereistä ja jännityksestä kiinnostuneille. Peli on loistava valinta kaikille, jotka nauttivat monipuolisesta loogisesta ongelmanratkaisusta tai esimerkiksi ristikoiden ja sudokujen täyttämisestä. Pakopeli vie mennessään ja saa pelaajat unohtamaan arjen huolet ja jopa oman olinpaikan pelin ajaksi. Pelissä ei vaadita fyysistä suorittamista. Suosittelemme lapsille vähintään 10–12 vuoden ikää ja pelaamista aikuisten avustuksella. Pelin pelaaminen onnistuu sekä suomeksi että englanniksi.