Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Hohtogolf West Coast

Hieman jännitystä, ripaus Hollywoodia ja mukavaa hauskanpitoa ilman säävarausta? Tästä on Euroopan ensimmäinen erikoistehosteilla varustettu hohtogolfrata, West Coast tehty! Kaiken kaikkiaan 15:sta eri hohtogolfradalla aika kuluu kuin siivillä ja tehosteet pitävät huolen siitä että kaikilla on pelatessa hauskaa! Mutta mitä tapahtuukaan kun puttaat radalla? Tule selvittämään paikan päälle! Yksin, kaksin tai ryhmän kanssa, hohtogolf West Coast tarjoaa puitteet hauskaan yhdessäoloon!
Selaa kategorioita

Wild wild West Coast!

Amerikan teemapuistoista inspiroitunut Hohtogolf West Coast avattiin Suomeen 2007. Hohtogolf West Coast avasikin toimintansa ensimmäisenä hohtogolfia tarjoavana yrityksenä koko Euroopassa. Paikan päältä toimipisteistä löytyy aina 15 erilaisilla ideoilla varustettua rataa joista osa radoista on kruunattuna kauhutehosteisia. Hyvien kulkuyhteyksien päästä löytyvät toimipisteet sijaitsevat Vantaan Flamingossa sekä tietenkin Helsingin ydinkeskustassa. Hohtogolf West Coast tarjoaa hauskaa tekemistä illanviettoon, synttäreille, rymille, polttareihin, pikkujouluihin ja hauskaa tekemistä koko perheelle.

Koe hohto joka ei vie yöuniasi

Vaikka jännitystä ja yllätyksiä Hohtogolf West Coastin radoilta löytyykin, soveltuu hohtogolf laajasti erilaisille ihmisille ja erilaisiin tilaisuuksiin, jo seitsemänvuotiaista alkaen. Jos yksi toimipiste on tullut jo tutuksi tule ihmeessä tutustumaan toiseen, älä huoli, idea on sama, mutta yllätykset erilaisia!

  • Hohtogolf West Coast Helsinki
    Helsingissä sinulla on mahdollisuus kokea hieman jännittävämpi hohtogolfelämys! Nimittäin Helsingin toimipisteessä Hohtogolf West Coast tarjoaa 15 yllätyksellistä rataa joista poikkeuskellisesti 7 rataa on varustettu erilaisilla yllätyksellisillä kauhutehosteilla erillisellä kauhualueella. Hohtogolfkierrokselta voit löytää myös kauhukujan joka on ensimmäinen ahtaanpaikankammotehoste Suomessa. Koko aukioloaikoina baarin lisäksi anniskelualue kattaa koko hohtogolfradan aukioloaikoina sekä yksityistilaisuudet. Pelialueella suositusikäraja on 7 v. ja kauhualueella 9 v. vanhempien kanssa, mutta pe - la klo 20 alkaen k-18.
  • Hohtogolf West Coast Vantaa
    Hohtogolf West Coast Vantaan neljä 15:sta radasta on varustettu erilaisilla kauhutehostilla, erillisellä kauhualueella. Flamingon pelialueelta löydät erilaisia pelle ja astronautti teemalla varustettuja ratoja. Koko aukioloaikoina baarin lisäksi anniskelualue kattaa koko hohtogolfradan aukioloaikoina sekä yksityistilaisuudet. Pelialueella suositusikäraja on 7 v. ja kauhualueella 9 v. vanhempien kanssa.

Elämystä Hollywoodin tyyliin!

Hohtogolf West Coast on saanut inspiraationsa Amerikan teemapuistoista ja Amerikan laajasta suosiosta minigolfiin. Hohtogolf West Coastin hohtominigolfrata onkin ensimmäinen laatuaan koko Euroopassa. Ratojen erilaiset tehosteet tulevatkin suoraan viihdemaailman ytimessä, Los Angelesista. Eri toimipisteissä Hohtogolf West Coast tarjoaa erilaisia yllätyksiä, tehosteita ja jännitystä kaikille pelaajille. Lahjakortit voit hyödyntää haluamallasi pääkaupunkiseudun toimipisteellä. Pelaamaan voi hyvällä tuurilla päästä ilman ajanvarausta, mutta pääsyn takaamiseksi on hyvä varata aika ennen paikalle saapumista. Psst! Jos kaapista löytyy fluoresoivia vaatteita tai meikkejä, niin nyt on hetki ottaa niistä kaikki ilo irti.

“Carpe diem”

Missä muualla näet hohtavia palmuja, muumioita, astronautteja, pellejä, luurankoja, ja pääset tunnistamaan eri julkisuuden hahmoja Hollywoodista? Vastaus on Hohtogolf West Coast tai Hohtogolf West Coast. Tule siis kokemaan pieni pala Hollywoodia ja sopivasti jännitystä, yksin tai porukalla. Tämä elämys soveltuu loistavasti kaikenlaisiin tapahtumiin illanvietosta polttareihin ja afterworkeistä synttäreihin. Halusitpa siis voittaa kammosi ahtaanpaikankammotehosteilla tai tulla nautiskelemaan ystäviesi kanssa niin hohtogolfin saloista kuin baarin virvokkeista on Hohtogolf West Coast juuri sinua varten!