Parhaat joululahjat

Sopivan lahjan löytymiseen kuluu paljon aikaa, varsinkin kun kyseessä on tärkeän henkilön lahja. Oikean lahjan valitseminen ei useinkaan ole yksinkertaista, joten me Elämyslahjoilla haluamme auttaa sinua sopivan joululahjan valinnassa. Olemme koonneet tähän suosituimmat joululahjaideat, joiden joukosta voit löytää juuri sinun läheisellesi sopivan elämyksen.

Mitä joululahjaksi läheiselle?

Onko ystäväsi näppärä käsistään ja kaipaa puuhasteltavaa vielä arkiaskareidensa päälle? Puuhakkaalle läheiselle suosittelemme esimerkiksi lasinpuhallus- tai ruoanlaittokurssia, joissa tekemisen ilon lisäksi päästään nauttimaan muiden kurssilaisten seurasta. Lahjakurssi toimii erityisesti, jos tiedät läheisesi haaveilleen uuden harrastuksen aloittamisesta.

Perheen vauhdikkaimmille jäsenille tarjoamme elämyksiä laidasta laitaan niin ilmassa, maalla kuin vedessäkin. Suosituimpiin kuuluvat klassikon maineeseen noussut tandemlaskuvarjohyppy, ylelliset superautoajelut, vauhdikas rallikyyditys sekä uudempana tuttavuutena flyboarding.

Jos etsit puolestaan rauhallisia rentoutuselämyksiä, jotka sopivat myös yhteiseen ajanviettoon, suosittelemme esimerkiksi rentoutuskelluntaa, erilaisia hierontoja sekä romanttista kylpyläpakettia.

Katso kaikki yli 200 parasta joululahjaideaamme alta löytyvältä listalta.

Katso myös:


Joululahja miehelle

Joululahja naiselle

Joululahja kahdelle

Näytetään: 212
60 / 212

Parhaat joululahjat kaikenikäisille löytyvät Elämyslahjoilta. Olemme alkuperäinen elämyslahjojen tarjoaja Suomessa! Paras joululahja on elämys – uusia kokemuksia ja mieleenpainuvia muistoja. Haluatko löytää parhaimmat lahjat täksi jouluksi? Elämyslahjat tarjoaa erinomaisia lahjaideoita kaikille läheisillesi. Koska oikea lahja voi olla täydellinen tilaisuus luoda kestäviä muistoja, olemme koonneet yhteen parhaat lahjaideat, joiden avulla on helpompi löytää täydellinen lahja jokaiselle miehelle, naiselle, lapselle ja pariskunnalle. Voit myös etsiä lisää elämyksiä hakutoiminnolla sekä saajan tai sijainnin mukaan. Mitä jos antaisit lahjaksi lahjaksi elämyksen, jonka voisitte kokea yhdessä lahjan saajan kanssa. Antaisit samalla lahjaksi arvokasta aikaasi ja pääsisitte yhdessä nauttimaan kivasta tekemisestä! Esimerkiksi raakasuklaatyöpaja, karting-ajo tai Shitty Dinner voisivat olla mukavaa yhteistä tekemistä. Toivottavasti löydät valikoimastamme sopivan elämyksen pukin konttiin!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.