Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Mittatilauslaulu

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Mittatilauslaulu

1 henkilöä

650 € 1300 € -50%

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
650 € -50%
1300 €

Jokainen ihminen on laulun arvoinen

Millaista tarinaa kerrotaan läheisesi laulussa? Miau Box -mittatilauslaulu kertoo lahjan saajasta ja kirjoitetaan tästä annettujen tietojen pohjalta. Kappale voidaan kirjoittaa esimerkiksi syntymäpäiväsankarista, pariskunnasta tai vaikka vanhoista kotikulmista. Laulussa päästään herättämään henkiin esimerkiksi mummolan muistot tai kertomaan se kaunein rakkaustarina, joka sai sukat pyörimään jaloissa. 

Mittatilauslaulun säveltää ja sanoittaa ammattimuusikko Mia Skön. Kyseessä on kaunis ja pysyvä tapa muistaa tärkeää ihmistä ja tämän elämää, ja tunnelmaan voi palata aina uudelleen play-nappulaa painamalla. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyspaketti käynnistetään puhelinkeskustelulla tai tapaamisella, jonka aikana tilaaja kertoo lahjan saajasta ne tiedot, joista hän haluaa mittatilauslaulussa kerrottavan: esimerkiksi palan lahjan saajan elämäntarinaa. Skön kirjoittaa laulun sanat annettujen tietojen perusteella.

Sävellyksessä hän ottaa tarvittaessa huomioon myös lahjan saajan musiikkimieltymykset. Kappaletta sävellettässä voidaan ottaa vaikutteita esimerkiksi lahjan saajan pitämästä musiikkityylistä. Valmis kappale toimitetaan tilaajalle äänitiedostona tai CD-levynä, jolloin laulu voidaan esittää oikealla hetkellä ja toivotussa paikassa.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Mittatilauslaulu sopii takuulla yllättävänä lahjana minkä tahansa juhlan kunniaksi: Miau Box -lauluja on kirjoitettu esimerkiksi häihin, syntymäpäivälahjaksi ja myös rakkaille lemmikeille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Laulun toimitusaika on 30 päivää

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Laulun toimitusaika on 30 päivää.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.