Royal Line Oy

Royal Line Oy järjestää saaristoristeilyjä jo 70 vuoden kokemuksella. Kieltolaki-illallisristeily Helsingin saaristossa on tunnelmallinen elämys jossa historia ja kiehtovat tarinat yhdistyvät hyvään ruokaan ja kauniisiin maisemiin. Tositarinat vuosina 1919-1932 vallinneen kieltolakiajan salakuljettajista ovat mukaansatempaavia eivätkä jätä ketään kylmäksi. Kertomukset pirtunkuljettajien ja trokaajien hurjista seikkailuista heräävät eloon, sillä illallisristeilyn reitti kulkee heidän vanavedessään entisillä pirtuvesillä.
Selaa kategorioita

Keula kohti saaristoa!

Royal Line Oy:n huippusuosittu Kieltolaki -illallisristeily lähtee matkaan Helsingin Kauppatorilta, ja risteilee kauniiden saaristomaisemien halki. Kauniissa kesäillassa on tunnelma kohdillaan. Risteilyllä tarjoillaan herkullinen kolmen ruokalajin illallinen ja saatavilla on myös teemaan sopivia juomia. Aika ei taatusti käy pitkäksi, sillä illan aikana kerrotaan kiehtovia ja mukaansatempaavia tarinoita kieltolakiajan historiasta ja seikkailuista niiden oikeilla tapahtumapaikoilla. Salakuljettajat ovat aina olleet ovelia, ja kieltolaki sai 1900-luvun alussa aikaan ennennäkemättömän pitunkuljetusringin. Pirtu on tislaamalla valmistettu väkiviina, jonka suosio oli huipussaan kieltolain aikaan. Poliisi ja tulli yrittivät estää pirtun maahantuonnin ja myymisen, mutta ovelat trokarit vetivät usein pidemmän korren. Käännä keula kohti Kauppatoria ja nouse Royal Linen kyytiin, niin kuulet kuinka tarina jatkuu ja kuinka legendaariset pirtunkuljettajat onnistuivat vaarallisessa työssään!

Syö kuin pirtukuningas!

Royal Linella on pitkä kokemus saaristoristeilyjen järjestämisestä. Kieltolaki - illallisristeilyjen lisäksi he järjestävät myös lounasristeilyjä, maisemaristeilyjä ja muita illallisristeilyjä. Saaristossa riittää nähtävää kauniina kesäpäivinä ja -iltoina. Meren kimmellys ja laineiden liplatus ovat kuin kauneinta teatteria. Näillä risteilyillä nautitaan nimenomaan matkasta, ei määränpäästä! Elämyksen kruunaa tietysti maittava ateria aluksen kyydissä nautittuna. Kieltolaki-illallisristeilyllä tarinankerronta tuo ihmiset yhteen, herättää historian eloon ja nostaa tunnelman kattoon! Voit kenties hetken kuvitella eläväsi oikeasti 1900-luvun alun kieltolakiajan saaristossa hurjien salakuljettajien jalanjäljissä. Eikä mikään estä myöskään esimerkiksi pukeutumasta ajan hengen mukaisesti, jos niin haluat tehdä! Royal Linella illallistetaan tyylillä, mutta kuitenkin rennosti ja mukavasti. Varaa siis itsellesi tai ystävillesi unohtumaton ilta kiehtovien kertomusten, herkullisen aterian, ja tietenkin ainutlaatuisen kauniin meren vietävänä!

Vietä täydellinen kesäilta!

Tunnelmalliset ja iloiset saaristoristeilyt Royal Linen kyydissä ovat mainio tapa viettää kaunista kesäiltaa perheen tai ystävien kanssa hyvän ruoan ja tarinoiden äärellä. Antaudu laineiden vietäväksi ja tule mukaan suositulle Kieltolaki-illallisristeilylle Helsingin saariston poukamiin, tai anna se lahjaksi merta, ruokaa, ja seikkailuja rakastavalle päivänsankarille! Tästä elämyksestä ei tyylikkyyttä tai charmia puutu, ja se sopiikin moneen makuun ja monenlaisiin tilaisuuksiin unohtumattomaksi elämyslahjaksi.