Serena

Serenassa viettää ikimuistoisen päivän niin perheen kuin ystävienkin kanssa. Vesipuisto Serenasta löytyy kaikille kaikkea: lämpimät poreet nautiskelijoille ja jännittävät liukumäet ja rengasliu'ut hurjapäille! Kesähelteillä voi nauttia vesipuiston ulkoaltaista ja mäistä.
Selaa kategorioita

Lämpöä vuoden ympäri

Vesipuisto Serena on yksi Suomen legendaarisimpia vesipuistoja. Espoon laidalla sijaitseva vesipuisto tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaiken ikäisille vesipedoille. Paikanpäälle pääsee bussilla tai autolla. Iso parkkipaikka mahdollistaa sen, että sinun on helppoa ja vaivatonta tulla viettämään unohtumatonta päivää. Ympäri vuoden toiminnassa oleva Serena tuo trooppisen lämmön luoksesi myös talvella. Altaat ja vesiliukumäet varmistavat, että kylmä talvipäivä muuttuu nopeasti lämpimäksi hauskanpidoksi Serenassa. Kesäisin vesipuistosta löytyy ulkoa vesiliukumäkiä, altaita ja liaanitorni. Vaikka Serena on kuuluisa hurjista liukumäistään, löytyy vesipuistosta myös kuuluisa saunaosasto ja rentouttava poreamme. Serena tarjoaa huvituksia koko päiväksi, joten myös ruokapuoli on kunnossa. Tarjolla on niin makeita herkkuja, kuten jäätelöä tai isompaan nälkään grilliruokia.

Koko perheen Serena

Tule yksin tai yhdessä nauttimaan veden iloista Serenaan. Paikanpäältä löydät vesipuiston, joka varmistaa, että juuri sinulla on koko vuoden hauskin päivä. Vesipuistosta löydät tekemistä koko perheelle, nuoremmille hurjia liukumäkiä ja altaita, joissa pääset unohtamaan arjen ja nauttimaan menosta.Vesiliukumäki Blackhole tarjoaa huvittelijalle ainutlaatuisen kokemuksen. Liukumäestä löytyy valo- ja äänitehosteet, jollaista ei löydy mistään muualta. Rentoutumisesta nauttiville on tarjolla kokemisen arvoinen saunaosasto ja poreita. Yksi Serenan ehdottomista veto nauloista on liaani torni, jossa voit päästää irti sisäisen Tarzanisi. Vesipuistosta on mahdollista vuokrata uima tarvikkeet tai voit tuoda omat. Lahjakortti kattaa koko päivän huvittelun.

Legendaarinen Serena

Serena on ollut toiminnassa todella pitkään ja siitä on muodostunut yksi Suomen parhaista vesipuistoista. Kesäisin ehdottomia suosikkeja ovat ulko vesiliukumäet, kuten matto liukumäet. Talvisin villivirta rata vie sinua pitkin virtaa eteenpäin trooppisessa ympäristössä. Vaihtoehtoja on monia niin talvella, kuin kesäisinkin ja tämä varmistaa että päivä sujuu mukavasti, eikä kenellekään tule varmasti tylsää.

Kesän hauskin päivä

Mitä enään odotat, tule ja koe kesän hauskin elämys Serenassa, jossa hauskuus saa uuden tarkoituksen. Vesipuiston liukumäkiä löytyy kaiken ikäisille hurjapäille. Jos pidät vedestä tämä elämys on juuri sinulle tarkoitettu. Iso vesipuisto tarjoaa sinulle elämyksen, jollaista et löydä mistään muualta.Talvisin pääset nauttimaan lämmöstä. Ainutlaatuinen kokemus odottaa sinua ja niin odottaa myös Serenan henkilökunta, joka palvelee sinua rakkaudella ja monien vuosien kokemuksella ympäri vuoden. Nähdään Serenassa!