Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Suomenlinnan Panimoravintola

Suomenlinna on tunnettu historiastaan ja kauniista saaristomaisemistaan. Tässä historiaa havisevassa ympäristössä ei kuitenkaan tarvitse nauttia kauniista päivistä pelkillä kurkkupastilleilla. Ravintola Suomenlinnan Panimosta löydät nimittäin maukkaat ruuat niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään, janosta puhumattakaan. Tämä Unescon maailmanperintökohteessa sijaitseva kaunis ravintola sijaitsee vain vartin laivamatkan päässä Helsingin Kauppatorin rannasta, joten tule nauttimaan helposti merimaisemista, historiasta ja hyvästä ruuasta!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Hyvää ruokaa, merimaisemia ja historian havinaa

Siinä on hyvän ravintolan aineksia! Ravintola Suomenlinnan Panimo sijaitsee pitkässä punaisessa kasarmirakennuksessa, joka on muodostunut Suomenlinnan yhdeksi kuvatuimmaksi rakennukseksi. Viehättävässä perinteitä ja historiaa huokuvassa panimoravintolassa voit nauttia niin herkullisesta ruoasta että juomista, joko ravintolan sisätiloissa tai sään suosiessa myös kauniilla ulkoterassilla. Ravintola Suomenlinnan panimossa pyritään suosimaan lähellä tuotettua, kotimaista ja sesongissa olevia raaka-aineita aina kun mahdollista, eikä pientuottajia ole myöskään unohdettu. Erilaiset lihat kuten nauda, sian ja siipikarjan liha onkin lähes poikkeuksetta suomalaista. Lisäksi ravintolan valikoiman päivitetään erilaisia vegaaniruokia koko ajan. Ravintola kuuluu perheyritys Ravintolakolmio-konserniin, jonka tavoitteena on huolehtia niin henkilökunnasta kuin ympäristöstäkin. Kuten koko konsernissa on myös Suomenlinnan panimoravintolassa on erityisesti tarkastelun kohteena toiminnan ympäristövastuu, jota pyritään tehostamaan erilaisin keinoin, koska konsernissa uskotaan vahvasti siihen että taloudellinen ja ekologinen tehokkuus kulkevat käsi kädessä.

Inspiraation salaisuus

Ravintolan menun innoittajana ovatkin niin skandinaaviset kuin venäläisetkin perinteet jotka törmäävät klassiseen mannermaiseen keittiöön. Tarjolla on siis myös kausittaisia herkullisia meren antimia kuten rapuja, lohja ja mätiä, sinulle silloin kun raaka-aineet ovat parhaimmillaan. Tämän lisäksi tarjolla on vaihtuvat menut: sesongin menu, chef’s menu ja vegaaninen menu. Tämä Suomenlinnan panimoravintola yhdistääkin hyvän ruoan, juoman, miljöön ja historian kaikki yhteen paikkaan nautittavaksi. Merimaisemat lautalla antavatkin hyvän alun ruokailun alkuun, mutta Suomenlinnassa kannattaa ehdottomasti tehdä myös yleisempi kierros kauniissa maisemissa! Pääset Helsingin kauppatorilta kätevästi Suomenlinnaan vain vartissa Suomenlinnan HSL-lautan kautta! Suomenlinnan panimoravintola sijaitseekin aivan laiturin lähettyvillä, joten voit helposti aloittaa tai päättää Suomenlinnan retken hyvän ruoan ääressä. Tule herkuttelemaan Suomenlinnaan!

Osana Suomen oluthistoriaa

Tiesitkö että Suomenlinna on yksi Suomen seitsemästä Unescon maailmanperintökohteista? Tämä historia heijastuu myös Suomenlinnan panimossa, jossa Suomenlinnan panimo- ja krouviperinteet ovat jättäneet oman jälkensä Suomen oluthistoriaan, joita vielä tänäkin päivänä Suomenlinnan panimoravintolassa intohimoisesti jatketaan. Ravintola Suomenlinnan Panimo sijaitseekin historiallisessa punaiseksi maalatussa kasarmirakennuksessa, joka rakennettiin vuosien 1868-1870 aikana Suomenlinnan venäläisellä kaudella. Tätä kaunista rakennusta on mahdotonta olla huomaamatta!

Jätä nälkä historiaan!

Iskikö nälkä jossain päin Helsingin ydinkeskustaa vai olitko kiertelemässä kauniita raunioita jo Suomenlinnassa? Älä huoli tällöin lähellä sinua on Suomenlinnan Panimoravintola, jossa sinut vastaanottaa herkulliset annokset kauden erilaisia antimia sekä virvoittavia juomia. Hmmm tekisikö mielesi jotain vegeä, salaattia vai jotain meren antimia? Tulitpa isomman tai pienemmän nälän johdattelemana, ruokkii nämä upeat merimaisemat niin makunystyröitä kuin myös sieluasi. Tule ravintola Suomenlinnan Panimoon nautiskelemaan. Tavataan historiallisissa merimaisemissa!