VARJOLAN TILAN MATKAILU

Varjola on tunnelmallinen maaseudun koski miljööseen sijoittuva matkailutila Keski-Suomessa, Laukaassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Varjolassa voi majoittua tasokkaasti täydellisessä maaseudun rauhassa ja ympäristössä. Varjolan tilasta on mahdollista vuokrata eri kokoisia huoneistoja, huoneita ja kokonaisia lomamökkejä.

Varjolassa on tarjolla yli 30 erilaista aktiviteettia, joten vaihtoehtoja on moneen lähtöön! Tarjolla on useita vaihtoehtoja sekä kesä– että talviohjelmaksi, tiimityön rakentamiseen ja vaikkapa polttareiden ohjelmaksi. Valittavana on vauhdikkaista safareista, koskiseikkailuista, värikuulasodasta aina rentouttavaan joogaan Kuusaan kosken rantanurmella, viinitastingiin tai retkeen Multamäen maastoihin. Sekä kesä- ja talvikaudelle löytyy runsas valikoima viikko-ohjelmia, joita voi varata ilman ryhmävarauksia

Kaikki aktiviteetit toteutetaan yli 20 vuoden kokemuksella, tasokkaasti ja ammattitaitoisesti. Yritystapahtumaan, tiimipäiviin tai muihin isoihin virkistyspäiviin aktiviteetti paketteja voidaan räätälöidä toiveiden mukaan, jossa virkistäytyminen ja tiimityöskentely nivoutuu hauskaksi kisailuksi. Valitse siis seikkailusi ja tule viihtymään!

Varjolassa on myös pitkät perinteet herkkujen valmistukseen. Runsaat pitopöydät tarjoavat monenmoisia makuja, joissa sesongin herkut ovat kunniapaikalla. Varjolassa on pitkät perinteet Jyväskylän alueen juhlapaikkana ja tasokkaana maaseuturavintolana. Ympäri vuoden palvelee Navetta ravintola ja kesäaikaan avoinna on lisäksi Bistro Sylvi, jonka vanhan talon tunnelmaan voi piipahtaa vaikka ohikulkumatkalla. Bistrossa on tarjolla maittava ruokalista ja kahvila kesäkaudella. Toimitamme myös saunoille ja majoitustiloihimme monia eri herkkuja.
Selaa kategorioita