Hotell Tammsaare

Hotel Tammsaare sijaitsee Pärnun kauniilla rantakadulla ja noin 1,6 kilometrin päässä keskustasta. Hotelli on savuton ja tarjolla on ilmainen WiFi. Hotellissa on yhteensä 23 huonetta. Kaikissa huoneissa on puiset huonekalut ja televisio. Standard-huoneiden lisäksi hotellissa on Deluxe-huoneita, joissa on amme tai sauna. Aamiainen tarjoillaan seisovassa pöydässä. Hotellissa on ilmainen pysäköinti asiakkaille, mutta paikkaa ei voi varata etukäteen. Hotellissa lisäksi kauneussalonki, joka tarjoaa esimerkiksi hierontaa, kauneushoitoja, kampaamopalveluita ja manikyyrejä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Hotel Tammsaaressa on tarjolla erilaisia elämyksiä ja niistä suosittuja ovat mm. perhepaketit. Elämyslahja sisältää yhden yön majoituksen koko perheelle (2 aikuista ja 2 alle 15-vuotiasta lasta) Deluxe -tason huoneessa. Perhepakettiin kuuluu myös perhelippu vesipuistoon, runsaan buffet aamiaisen, smoothiet sekä maksuttoman wifin ja pysäköinnin. Vesipuistosta löytyy ulkoaltaan lisäksi paljon sisäaltaita. Sisäaltaita on eri kokoisia ja niissä on myös paljon vaihtoehtoja perheen pienimmille. Hurjista vauhdeista nauttiville vesipuistosta löytyy myös pitkä ja kiemurteleva vesiliukumäki. Hotellilta lähimmälle uimarannalle on vain 350 metriä matkaa, joten kesäisenä päivänä myös rannalla voi käydä uimassa. Elämys sopii hyvin perheille, jotka haluavat nauttia kylpyläloman lisäksi Viron Pärnun kulttuurista, hyvistä alueen ravintoloista ja yöelämästä.

Hotel Tammsaaren muihin suosittuihin elämyksiin kuuluvat romantiikkapaketit. Elämys sisältää yhden yön majoituksen kahdelle Deluxe-huoneessa ja monipuolisen sekä runsaan aamiaisen. Hotellihuoneessa on lisäksi odottamassa yllätys elämyslahjan saajalle: kuohuviiniä, hedelmiä, kynttilöitä sekä aamutakit ja tossut. Elämyslahja sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka kaipaavat pientä arjen irtiottoa.

Hotel Tammsaaren elämyksistä löytyy myös kahden yön majoitus, joka toimii parhaiten kun halutaan viettää hotellissa vähän enemmän aikaa. Elämys sisältää kahden yön majoituksen kahdelle Standard -huoneessa, terveellisen aamiaisen molemmille aamuille sekä yhdet 30 minuutin klassiset hieronnat molemmille.