LAPPSTORY TMI

LappStory tmi tuottaa kursseja ja luentoja sanataiteen, taidekasvatuksen ja kulttuurin eri aihepiirien alueilla. Koulutusta ja ohjausta järjestetään kaikille aiheesta kiinnostuneille ja erityisesti opettajille ja lasten parissa toimiville. LappStory tmi järjestää myös lukupiirejä, kirjaretkiä ja työpajoja mm. sanallistamisesta. Osa kursseista järjestetään Ranuan Simojärvellä.

LappStory tmi:n eväitä hyvään mieleen – sanallistamisen menetelmät ja mieli. Löydä omat luovat voimavarasi uuteen heittäytymällä. Harjoita kaikkia aisteja, uskalla heittäytyä tutkimusmatkalle ja avaa uusi polku hyvään arkeen. Loistava elämys, joka jää mieleen ja elämään.

Uskalla heittäytyä sanojen maailmaan, ylläty, virkisty, voimaannu. LappStory tmi:n sanat voimaannuttavat kurssilla ei tarvita aikaisempaa kirjoittamiskokemusta. LappStory tmi:n kurssi antaa paljon voimavaroja sinulle tai vaikkapa ystävällesi.

Löydä itsestäsi omat luovat voimavarasi sanojen avulla. LappStory tmi:n työpajoissa käytämme kirjallisuus- ja taideterapiamenetelmiä sanallistamisen välineinä. LappStory tmi:n runoista voimaa elämään. Luemme runoja ja kirjoitamme myös itse. Aikaisempaa kokemusta runojen kirjoittamisesta ei vaadita. Kiinnostus runoista ja niiden hyödyntämisestä antaa voimaa jaksaa elämässä.

Japanilaisen kirjallisuuden lukupiiri aidossa ympäristössä. LappStory tmi:n kursseilla luetaan japanilaisia klassikoita sekä nykykirjallisuutta. Luetaan Japaniin sijoittuvia suomalaisia kirjoja, joita ovat olleet mm. Inoue Yasushi: Äitini tarina, Kawabata Yasunari: Lumen maa sekä Minna Eväsoja: Aloittelijan mieli.

Sanataiteen elämys, monimuotoisen kirjallisuuden arvostaminen, ymmärtäminen ja elämässä hyödyntäminen on kokonaisuutena elämys, joka kantaa läpi elämän. LappStory tmi:n kurssit ja luennot ovat loistava lahjaidea, uuden oppimisen tai taidekasvatuksen ja kulttuurin syventävässä oppimisessa.
Selaa kategorioita