Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Rela-group

Onko pohje kipeänä? Hartiat jäykkänä? Onko venyttely päässyt unohtumaan taas välistä? Nyt on hyvä syy antautua Rela-hierojien hellään ja ammattitaitoiseen hoivaan! Rela-hierojat ovat Suomen laajin hierontaan keskittynyt ketju ja alansa markkinajohtaja. Olipa tarpeesi niskahieronnasta kuumakivihierontaan, löytyy Rela-hierojilta ammattilainen juuri sinun tarpeisiisi. Mikä parasta, on Rela-hierojilla on lähes 80 vastaanottoa, ympäri Suomen.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Vain parasta parhaalle!

Rela-hierojat ovat Suomen laajin hierontaan keskittynyt ketju ja alansa markkinajohtaja. Rela-hierojilta löydät tarpeeseesi hierojat, erikoishierojat, osteopaatit ja naprapaatit. Voit odottaa asiantuntevaa ja laadukasta hoitoa, koska Rela-hierojat ylläpitävät myös alan koulutuksia laadun takaamiseksi. Rela-hierojat on perustettu vuonna 2011 ja on levinnyt ympäri Suomea tarjoten jo lähes 80 vastaanottoa eri sijainneissa. Rela-hieroja Oy on Terveystalo-konsernin omistama tytäryhtiö. Rela-hierojien perusajatuksena on ettei hyvinvointi saa olla Suomessa etuoikeus, vaan kaikkien ulottuvilla.

Mitä paikkaa jomottaa?

Rela-hierojien vastaanotolle on tervetullut jokainen, urheilijasta nautiskelijaan ja palveluita löytyy myös sen mukaisesti! Rela-hierojien lähes 80 vastaanotosta löytyy palvelut ympäri Suomea, Helsingistä aina Leville asti. Tämä tarkoittaa myös sitä että kaikki valikoimasta löytyvät Rela-hierojien lahjakorit voi hyödyntää joustavasti juuri haluamassaan toimipisteessä. Rela-hierojilla hieronnan kesto vaihtelee hoidosta riippuen 25 minuutista (niskahieronta) 75 minuuttiin (tehohieronta) ja saatavilla on niin yksittäisiä kuin myös kolmen kerran sarjakortteja. Toimipisteitä löytyy myös esteettöminä eri kohteista.

Kohti parempaa hyvinvointia

Yksi Rela-hierojien suosituimmista elämyksistä on tehohieronta, eikä suotta! Tehohieronnassa saat itse ohjat käteesi kun kerrot hierojalle haluamasi kohteet hierontaa varten ja halutun hieronnan voimakkuuden. Tämä soveltuu myös erityisesti niille jotka haluavat jonkun tietyn kohdan hieromista, mutta haluaa mahdollisimman paljon irti kokemuksesta. Toinen varma vaihtoehto on puolihieronta, joka soveltuu erinomaisesti mm. toimistotyöntekijöille. Lahjansaaja saakin itse päättää keskitetäänkö hieronta ylä- vaiko alavartaloon. Rela-hierojilla ylelliseen kuumakivihierontaan puolestaan sisältyy vedessä lämmitetyillä kivillä hieronta ja klassinen hieronta 50-50, jokaiseen käyntikertaan. Rela-hieroien valikoimasta löytyy myös niskahieronta tehokuuria eli kolmen kerran sarjakorttia, jossa käsitellään laajasti niska ja hartiat. Kaikenlaisiin tarpeisiin löytyy siis jotain!

Lahjaksi hyvinvointia!

Kukapa ei toivoisi lisää hyvinvointia, vähemmän jäykkiä paikkoja, asiantuntevaa osaamista ja vähän hemmottelua arkeen? Rela-hierojilla pääset ammattilaisten käsissä rentouttamaan lihaksistoa, lisäämään liikkuvuutta ja vähentämään kipuja. Parasta hyvinvoinnin lisäämisen lisäksi on toimipisteiden määrä ja kattavat sijainnit. Tunne siis arkesi keventyvän, mielesi karkaavan ja kipujen katoavan, olitpa menossa vaikka mökille tai tulossa töistä. Parempi olo on taattu kun astut Rela-hierojien vastaanotolle!