Rela-group

Rela-hierojat Terveystalo on Suomen laajin hierontaketju ja alansa markkinajohtaja. Rela-hieronnasta pääsee nauttimaan yli 70 toimipisteessä ympäri Suomen. Rela-groupin vastaanotoilla palvelevat koulutetut hierojat, erikoishierojat, osteopaatit ja naprapaatit. Palvelu on ensiluokkaista ja hierojat ammattitaitoisia. Elämyslahjojen valikoimasta löydät lahjakortteja ja sarjakortteja Rela-groupin hierontoihin. Rela-hierojien elämykset tuovat luksusta ja rentoutumista arkeen sekä lievitystä stressiin.
Selaa kategorioita

Tervetuloa nauttimaan Suomen rentouttavimman hierontaketjun palveluista! Rela-hierojien toimipisteitä löytyy ympäri Suomen, niin isoista kaupungeista kuin myös pienemmiltä paikkakunnilta. Yhteensä Rela-hierojien vastaanottoja on yli 70. Pääset nauttimaan Rela-hieronnasta esimerkiksi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Orimattilassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Tampereella, Turussa, Porissa, Ulvilassa, Savonlinnassa, Seinäjoella, Oulussa, Levillä, Kemissä kuin myös Rovaniemellä. Tutustu kaikkiin paikkakuntiin tarkemmin Rela-hierojien nettisivuilla.

Ajanvarauksen tekeminen Rela-hierontaan on helppoa ja nopeaa. Varauksen hierontaan voi tehdä helposti netissä, sovelluksessa, puhelimitse tai käynnin yhteydessä vastaanotolla. Rela-groupin koulutetut hierojat palvelevat jokaista asiakastaan yksilöllisesti ja ystävällisesti. Elämyslahjojen valikoimasta löydät Rela-hierojien seuraavat palvelut: tehohieronta, niskahieronta, puolihieronta sekä klassinen ja kuumakivihieronta. Esimerkiksi tehohieronta on lihasten monipuolinen mankelointi, jossa keskitytään kehon ongelmakohtiin.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.