Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Sing With Sini

Haaveileeko läheisesi laulutaidosta? Toisin kuin yleensä ajatellaan laulunlahja ei ole vain synnynnäinen ominaisuus vaan opeteltavissa oleva taito. Vapauta sisäinen laulaja antamalla lahjaksi Sing With Sini laulukurssi! Laulutaito on kaunein lahja, jonka voit antaa.
Selaa kategorioita

Laadukasta ja monipuolista opetusta

Sini on monipuolisesti kouluttautunut laulupedagogi yli 20 vuoden kokemuksella. Laulupedagogin lisäksi Sini työskentelee aktiivisesti laulajana, voice over ääninäyttelijänä sekä spiikkerinä. Sini on pitkän uransa aikana opiskellut tunnetuissa oppilaitoksissa kuten Berklee College of Musicissa. Sini on myös valmistunut Complete Vocal Institutesta CTV valtuutetuksi opettajaksi. Näiden lisäksi Sini on kouluttautunut klassisen laulutekniikan opettajaksi. Sing with Sini elämysten avulla osallistuja pääsee vapauttamaan sisäisen vokalistinsa oppimalla oikean laulutekniikan perusteet huippuopettajan ohjeistamana. Sing with Sini elämykset toteutetaan verkossa ja ne voi suorittaa omassa tahdissa. Kursseihin sisältyy sekä äänenkäyttöön liittyvää teoreettista tietoa, että fyysisiä keho- ja ääniharjoituksia. Sing with Sini elämyksistä voi odottaa ammattimaista ja monipuolista ohjausta sekä nopeita tuloksia.

Kaikentasoisille sopiva laulukurssi

Sing with Sini laulukurssi soveltuu kaikentasoisille laulajille tai laulutaidosta haaveileville. Elämys toteutetaan verkkokurssina, jotka voi käydä omaan tahtiin rauhassa. Sing with Sini elämys sopii kaikille iästä, aiemmasta laulu kokemuksesta ja sukupuolesta riippumatta. Elämyksen kurssi on omaan tahtiin suoritettava, joten elämys kestää juuri niin kauan kuin itse haluat! Sinin laulukurssi on suunniteltu sopivaksi niin aloittelijoille kuin jo kokeneille laulajille. Kurssi koostuu eri teemoilla olevista harjoittelumoduuleista, ääni-, keho- ja meditaatioharjoituksista sekä tiedosta äänenkäyttöön liittyvästä anatomiasta sekä fysiologiasta. Lisäksi kurssilla pidetään harjoituspäiväkirjaa, joka auttaa oman osaamisen itsearvioinnissa. Kurssilla opit laulutekniikan perusteet ja käyttämään ääntäsi rasittamatta äänihuulia. Kurssin harjoituksista löytyy variaatiot mies- ja naisäänelle. Sillä kertaus on opintojen äiti, on kurssin materiaaleihin mahdollista palata myös jälkikäteen!

Vapaasti virtaava ääni

Sing with Sini elämys Vapaasti Virtaava Ääni järjestetään verkossa ja suoritetaan omaan tahtiin, joten kurssi soveltuu myös ujommille laulusta kiinnostuneille. Lahjansaaja voi siis halutessaan harjoitella laulutaitoaan oman kodin turvassa! Vapaasti Virtaava Ääni kurssilla keskitytään nimenomaan laulutaidon perusteiden harjoitteluun, jotta osallistuja oppii oikean laulutekniikan. Sinin ammattimaisen ohjauksen avulla osallistuja pääsee vapauttamaan sisäisen vokalistinsa!

Ainutlaatuinen instrumentti

Jokaisen instrumentin soittaminen vaatii harjoitusta. Ääni on joka ihmisen oma ainutlaatuinen instrumentti. Mikä olisikaan kauniimpi lahja, kuin mahdollisuus oppia käyttämään sitä? Tämä lahja tulee pysymään lahjansaajan elämässä mukana aina. Anna läheisellesi mahdollisuus löytää oma äänensä kokeneen ammattilaisen ohjaamana!

“Suosittele lapsillesi taiteita, vain se voi tehdä heistä onnellisia, ei kulta.” - Ludwig van Beethoven