Float Kallio

Float Center Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syvärentoutukseen ja aistideprivaatio- eli rentoutuskellunnan avulla. Rentoudu painottomassa tilassa ja nauti mielenrauhasta kelluessa lämpimässä suolavedessä äänieristetyssä kelluntatankissa. Koe sisäisen rauhasi heräävän tällä ainutlaatuisella hoitomuodolla. Varaa aikasi ja astu Float Centerin rauhoittavaan maailmaan jo tänään!
Selaa kategorioita

Rentoutuskelluntaa Helsingissä - unohda arjen kiireet!

Float Center Helsinki tarjoaa rauhoittavaa rentoutuskelluntaa kahdella eri toimipisteellään, Kalliossa sekä Roballa. Yritys on erikoistunut rentoutuskelluntaan, joka on innovatiivinen ja kokonaisvaltainen rentoutumismuoto. Rentoutuskellunnassa kelluja lepää aistiärsykkeettömässä kellunta-altaassa, joka on täytetty lämpimällä ja suolapitoisella vedellä. Kellunta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä eroon arjen stressistä ja kiireestä. Kellunnan aikana kelluja pääsee nauttimaan täydellisestä painottomuuden tunteesta, mikä auttaa rentoutumaan sekä fyysisesti että psyykkisesti. Rentoutuskellunta tapahtuu modernissa ja rauhallisessa ympäristössä, joka on suunniteltu tukemaan täydellistä rentoutumista. Tilat ovat viihtyisät ja huolella suunnitellut, jotta asiakkaat voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja rauhoittua ennen kelluntaa. Kelluja pääsee nauttimaan kellunnan jälkeisestä hehkusta Floatin olohuoneessa, missä on tarjollakahvia ja teetä, virvoketta sekä pientä naposteltavaa. Kelluntakokemuksen jälkeen kellujat tuntevat olonsa virkistyneeksi, levänneeksi ja stressittömäksi. Float Center Helsinki haluaa edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla paikan, jossa jokainen voi hetkeksi irrottautua arjen kiireistä ja keskittyä vain omaan hyvinvointiinsa.

Täydellistä rentoutumista kelluen

Float Center Helsingin rentoutuskellunnat sopivat monille eri kohderyhmille. Kellunta soveltuu mainiosti esimerkiksi stressaantuneille kaupunkilaisille, urheilijoille tai niille, jotka haluavat parantaa unenlaatuaan ja kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Float Center Helsingillä on kaksi toimipistettä - Kallio ja Roba. Float Center Helsinki tarjoaa kellujien käyttöön pyyhkeet, pesuaineet, kosmetiikkaa, hiustenkuivaimet sekä harjat, joten kelluja ei välttämättä tarvitse mukaansa mitään muuta. Kelluntaan voi tulla yksin tai esimerkiksi kumppanin kanssa. Sekä Float Kalliossa että Float Robassa on kolme kelluntahuonetta, jotka voi varata samaan aikaan.. Aikaa kelluntahuoneessa kellujalla on 90 minuuttia, josta 60 minuuttia vietetään kelluntatankissa. Kun kellunta alkaa, voit antaa itsesi kellua veden pinnalla. Vedessä oleva suola auttaa sinua pysymään pinnalla, ja huomaat pian, kuinka kehosi rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Kellunnan aikana voit vain sulkea silmäsi ja keskittyä omaan hengitykseesi. Uima-asua voi käyttää halutessaan, mutta kelluntakokemus on on miellyttävämpi ilman.

Unohda arjen kiireet kellunnan avulla

Float Center Helsinki tarjoaa rentoutuskelluntaa Kallion ja Roban toimipisteillään. Kellumaan voi tulla maanantaista sunnuntaihin, aamusta iltaan. Float Center Helsingissä voit kellua yksin tai tulla vaikka ystävän kanssa - tällöin molemmat saavat omat kelluntahuoneet käyttöönsä. Kellunnan jälkeen Float Center Helsinki tarjoaa kellujille kahvia, teetä, virvokkeita sekä pientä naposteltavaa. Kelluntakokemuksen jälkeen tunnet olosi levänneeksi ja stressittömäksi.

Hemmottele itseäsi trendikkäällä rentoutuskellunnalla

Kaipaatko itsellesi hetkeä, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja virittää mielen täydelliseen rentoutumiseen? Float Center Helsinki tarjoaa rentoutuskelluntaa, joka on oiva ratkaisu tähän! Koe tämä ainutlaatuinen ja trendikäs elämys ja tunne, kuinka painottomuuden tunteessa stressi ja kiire vain haihtuvat mielestäsi. Hemmottele itseäsi ja varaa rentoutuskellunta jo tänään – tervetuloa Float Center Helsinkiin, missä rentoutuminen saa aivan uuden merkityksen!