Gillet Bar & Bistro

Ravintola Gillet Bar & Bistro on Helsingin Kasarmitorilla sijaitseva tunnelmallinen kivilinna. Klassisesta mannermaisesta ja skandinaavisesta perinteestä tunnettu ruokalista tarjoaa modernin läpileikkauksen, jonka kaiken keskiössä on aina raaka-aine ja maku.

Ravintolan sisäpiha toimii talvipuutarhamaisena kohtaamispaikkana. Kuuteen metriin nouseva katto, vehreä kasvillisuus ja valtava baaritiski tekevät tilasta näyttävän. Baarista tarjoillaan ajattomia cocktail-klassikoita ja pohjoisen luonnon mauista inspiroituneita mocktaileja. Lasipihan tunnelmaan on helppo pistäytyä ja viihtyä pidempäänkin – tai vaihtaa tiloja tunnelman mukaan. Can Can -salissa syödään ja seurustellaan art deco -hengessä, Tempero on rustiikkinen, Väli-Amerikan tunnelmista inspiroitunut tila.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Ravintolan pukukoodi ei velvoita suoraan mihinkään. Paikalle voikin tulla nauttimaan lasillisen vaikka pienen snacksin kera tai viettää iltaa todella pitkän kaavan mukaan poimien listalta juuri sopivat annokset. Suuremmille seurueille Gillet Bar & Bistro suunnittelut laajan valikoiman valmiita ruoka- ja juomakokonaisuuksia, joista löytyy helposti juuri omalle seurueelle sopivat vaihtoehdot. Ravintola Gillet Bar & Bistro on myös aina valmiina suunnittelemaan räätälöityjä ratkaisuja ja kokonaisuuksia.

Ravintola Gillet Bar & Bistro drinkkilistan mocktailit ammentavat myös makumaailmansa pohjoisesta luonnosta, toki modernilla twistillä. Muutoin drinkkilista pohjautuu ajattomiin klassikoihin, joihin on lisätty paljon luovuutta. Ravintola Gillet Bar & Bistro olutvalikoiman helmenä toimii Gillet Lager -olut, jonka vain Gillet Bar & Bistro ravintolalle valmistaa Mallaskosken Panimo. Vaihtuvat kausioluet värittävät sesongin ja trendien mukaisesti aina panimotuotteiden valikoimaa.

Viinivalikoima edustaa sopivasti sekä vanhaa että uutta mannerta. Yhtä kaikki, laadukkaita, lajilleen tyypillisiä ja vastuullisesti tuotettuja viinejä. Lista on laadittu laatu ja maku edellä sekä kohtuullisen hinnoittelun periaatetta noudattaen. Alati kasvavalta kellarilistalta voikin bongata todellisia helmiä erityisiin hetkiin. Ravintola Gillet Bar & Bistroon voi hankkia elämyslahjakortin, jolla pääsee nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta vaikkapa parhaiden ystävien kanssa.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.