Gillet Bar & Bistro

Kukapa ei tarvitsisi hieman juhlaa arkeen!? Miten olisi ravintola johon voit mennä aftereille, lounaalle, juhlimaan tai syömään? Halusitpa vain jotain näistä tai kaikki, löytyy iloa arkeen ja juhlaan ravintolasta Gillet Bar & Bistro! Kyseessä on rennon paikan eloisa ravintola, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämä herkullinen kohtaamispaikka on varustettu useammalla erilaista tunnelmaa huokuvalla tilalla ja ravintolan monimuotoisuus näkyy myös menussa, koska tarjolla on niin kotiruokaa kuin bisnesmenu. Olipa tilanne siis mikä tahansa on Gillet Bar & Bistrolla vastaus tarpeisiisi.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Monen miljöön ravintola!

Helsingin Esplanadin alueella sijaitseva ja perheyritys Ravintolakolmio-konsernia osana toimiva Gillet Bar & Bistro on juhlapaikka ja ravintola, jonka menusta löytyy niin etnisten keittiöiden makuja kuin myös makuja skandinaavisista perinteistä. Gillet Bar & Bistrossa uskalletaankin hyödyntää hyviä aromeja erilaisista keittöistä jännittäviksi kokonaisuuksiksi. Ravintolasta löytyy a lá carten lisäksi lounasmenuita kaksi, yksin bisnesmenu sekä toinen lähempänä kotiruokaa huokuva menu. Vuonna 2021 ovensa avannut Gillet Bar & Bistro ei kuitenkaan ole pelkästään mauista ja laadukkaista raaka-aineista tunnettu ravintola, sillä syy ravintolan menestykseen on myös ehdottomasti ravintolan erilaisilla tunnelmilla varustetut tilat ja konseptiin kuuluva juhlava tunnelma. Monipuolisuutensa ansiosta ravintolassa käydäänkin lounaalla, kokouksissa, aftereilla, illallisilla ja juhlimassa! Juhlatunnelmaa arkeen tai virallisempaan juhlaan tuo Gillet Bar & Bistron oma baari, josta myös saa tilattua muiden juomien lisäksi herkullisia mocktaileja. Lisäksi tässä monen miljöön ravintolassa on hyödynnetty eri tiloissa erilaisia värejä, valaistusta ja erilaisia juuri valittuun miljööseen sopivia kalusteita.

Welcome to the Jungle!

Monipuolisuutensa ansiosta Gillet Bar & Bistro soveltuu mainiosti kohteeksi kenelle tahansa. Ravintolan yksi ylpeyden aiheista onkin laaja asiakaskunta, koska se heijastaa palveluiden ja miljöön monipuolista tarjontaa niin erilaisille ihmisille kuin myös erilaisiin tilanteisiin. Kaiken keskiössä on kuitenkin hyvä ruoka ja siinä hyödynnetyt laadukkaat raaka-aineet. Menu on suunniteltu yhdistäen erikoisempiakin makuja maittaviksi kokonaisuuksiksi. Lisäksi ruokaa pyritään tuottamaan mahdollisimman vastuullisesti joten raaka-aineista mm. naudan, sian ja siipikarjan lihoissa pyritään tukemaan nimenomaan suomalaisesti tuotettua. Giller Bar & Bistroon löytyy avoimia lahjakorteilla alkaen 20€:sta. Voit hyödyntää arvon käyttäen summan kerralla maksun yhteydessä ravintolassa. Gillet Bar & Bistrosta löydät tilat monipuolisesti niin ruokailuun, kokouksiin kuin juhlaankin. Kaikki Gillet Bar & Bistron tarjoamat tilat ovat esteettömiä. Toiseen kerrokseen kulku esteettömästi tapahtuu hissillä. Ravintolan tiloissa on myös esteetön vessa ensimmäisessä kerroksessa.

Lasisydämellä varustettu ravintola

Gillet Bar & Bistro on varustettu lasisydämellä, joka viittaa näyttävään lasipihan baariin. Tästä tilasta löytyy korkeutta, tila on tunnelmallinen ja valoisa lasikaton ansiosta. Tilassa on myös iso baaritiski ja tilaa täyttää vehreys sekä iloiset värit. Toinen täysin erilaista tyyliä edustava sali on Tempero-sali. Kyseinen tila on rustiikkinen Väli-Amerikan tunnelmaa huokuva tunnelmallisen tumma tila. Art deco henkeä puolestaan huokuu Can can- sali, jossa vaaleita värejä korostaa vihreä kasviseinät ja kultaisen väriset yksityiskohdat. Historiallisempaan ja kivilinnamaisempaan tyyliin Gillet Bar & Bistrosta löytyy myös Festsal- sali jossa yli 100 vuotta vanha kristallikruunu toimii upeana yksityiskohtana ja tunnelmaa on luomassa myös muuten vaaleasta maisemasta korostuvat punaiset tuolit. Unohtamatta pienempiä Helsinki Whiskey salia ja Hartwall kokoushuonetta. Gillet Bar & Bistrosta löytyy siis paljon erilaisia tiloja, jossa vaihtuu niin valaistus, kalustus kuin koko tunnelmakin. Jokainen kävijä ja ryhmä voi siis valita juuri tilanteeseen mieluisan miljöön. Tilaa löytyy jopa 100 hengen juhlille!

Afterit vaikka joka päivä!

Jos osa haluaa suoraan aftereille, mutta osa haluaa ensin syömään Giller Bar & Bistro on tällöin loistava vaihtoehto. Gillet Bar & Bistro tarjoilee herkullisia annoksia ja monipuolisesti myös juomia erilaisiin tilanteisiin. Kuka sanoikaan että aftereille on mentävä tyhjällä vatsalla? Ei ainakaan kukaan Gillet Bar & Bistrossa käyvä! Tulitpa paikan päälle nautiskelemaan maittavaa ruokaa kai vilvoittavia juomia on tämä ravintola josta löytyy kaikki! Giller Bar & Bistro ei turhaan ylpeile laajalla asiakaskunnalla, sillä täältä löytyy tunnelmaa, ruokaa ja juoma moneen makuun!