Green Cap Tours

Oletko koskaan kulkenut Helsingin tai Turun vanhoilla kaduilla ja pohtinut, mitä samaisella paikalla on mahtanut tapahtua 100 vuotta sitten? Green Cap Tours järjestää mukaansatempaavia kävelykierroksia urbaanissa ympäristössä. Kierroksilla keskitytään erilaisiin jännittäviin teemoihin, ja raotetaan verhoja kaupungin historian synkimpiin puoliin. Tarjonnasta löytyy muun muassa suosittu Surmakävely, jonka aikana uppoudutaan kuulemaan tarinoita Helsingin kuuluisista henkirikoksista ja vieraillaan niiden tapahtumapaikoilla.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Kävelykierrokset jännittävällä twistillä!

Green Cap Tours järjestää kävelykierroksia Helsingissä, Turussa ja jopa Maarianhaminassa. Kierrosten aikana kuullaan kiinnostavia tarinoita kaupungin historiasta ja tapahtumista. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Surmakävely, jonka aikana vieraillaan Helsingin kuuluisilla henkirikospaikolla, sekä huumorilla höystetty “kiviset kankut” patsaskierros, jossa katsastetaan Helsingin julkisten veistosten takapuolet samalla kun opas kertoo patsaiden historiasta ja tekijöistä. Synkästä historiasta kiinnostunut henkilö pitää varmasti myös Espanjantauti Helsingissä -kierroksesta ja Lapinlahden sairaala-alueen kävelykierroksesta tarinoineen. Turussakin tarjolla on runsaasti jännitystä, kierroksella jossa kerrotaan paitsi oikeista rikoksista, myös paikallisista kummitustarinoista ja legendoista! Toki valikoima pitää sisällään myös arkkitehtuuriin ja historiaan liittyviä kierroksia, jotka sopivat myös kauhutarinoita karttavalle. Kävelykierros on mainio tapa tutustua uuteen kaupunkiin tai oppia lisää omasta kotiseudustaan.

Mielenkiintoista nippelitietoa urbaanista historiasta

Opastettu kävelykierros on ympäristöystävällinen ja aineeton lahja, ja hauska tapa viettää aikaa vaikka ystävien tai perheen kanssa. Tuttukin kaupunki voi näyttäytyä aivan uusin silmin, kun kuulet mitä salaisuuksia katukiveyksen rakoihin on kätketty vuosien saatossa. Viattoman oloisissa paikoissa on voinut tapahtua hurjia rikoksia tai uskomattomia seikkailuja. Entä miten Helsinki onkaan saanut alkunsa, ja rakentunut sellaiseksi millaisena sen tänä päivänä tunnemme? Kuinka kaupunki selvisi espanjantaudin kourista 1900-luvun alussa, ja kuinka sairaita silloin hoidettiin? Entä kuka oli mallina Havis Amanda patsaalle? Näihin, ja moneen muuhun kutkuttavaan kysymykseen voit saada vastauksen Green Cap Toursin kävelykierroksilla! Tämän lahjan voit ostaa hyvällä omatunnolla, Green Cap Tours kiinnittää nimittäin erityistä huomiota vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Kävelykierrokselle voit osallistua yksin tai kavereiden kanssa, tai järjestää kokonaan yksityisen kierroksen sopivalle ryhmäkoolle esimerkiksi työporukan virkistyspäivää varten.

Pientä reippailua tarinoiden saattamana

Tule nauttimaan kevyestä ulkoilusta ja mielenkiintoisista tarinoista Green Cap Toursin kävelykierroksille. Kierrokset sopivat niin kotimaanmatkailijoille, kuin myös paikallisille, jotka haluavat oppia jotain uutta ja jännittävää omasta kotiseudustaan. Kävelykierros on mainio valinta aineettomaksi ja ympäristöystävälliseksi lahjaksi historiasta kiinnostuneelle ystävälle. Kaupungin katujen urbaani labyrintti kätkee sisäänsä tuhansia tarinoita, joita syntyy vuosi vuodelta lisää. Tule kuulemaan niistä kaikkein kiinnostavimmat Green Cap Toursin opastetuille kävelykierroksille!