Ruutisavu

Ruutisavu tarjoaa turvallista sekä valvottua ammuntaa 25m:n sisäradalla Vantaalla Kiitoradantie 6, Kehä III:n ja Tuusulantien välittömässä läheisyydessä. Ruutisavun ampumaradalla pääsee kokeilemaan ammuntaa turvallisesti ja valvotusti, vaikkei olisi ennen harrastanut ammuntaa tai ei omistaisi omaa asetta. Ruutisavusta saa aseen vuokralle ja paikalla myydään myös erikseen panoksia. Alle 18-vuotiaat osallistuvat huoltajan suostumuksella. Ampuaksesi Ruutisavun kalustolla radalla, et tarvitse aselupaa, eikä ole myöskään tarvetta liittyä jäseneksi. Kuvallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan. Omalla kalustolla ammuttaessa toki aselupa tarvitsee olla mukana.
Selaa kategorioita

Ruutisavun suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. pistooliammunta yhdelle. Elämyksen avulla voi parantaa keskittymiskykyä ammunnan avulla. Moni meistä on varmasti halunnut kokeilla ampumista elämänsä aikana. Tuntumaa aseeseen ja turvalliseen ampumiseen voi harjoitella mukavissa tiloissa ja asiantuntevan ohjaajan opastuksella. Ei haittaa, vaikkei olisi aiemmin asetta käsitellyt tai harrastanut ammuntaa, sillä ennen ammuntaa suoritetaan asianmukainen alkukoulutus. Ammunnassa pääset haastamaan myös omaa keskittymiskykyäsi ja tasapainoasi. Elämyslahja sisältää asevuokrat (.22), patruunat ja taulut. Lisäksi Elämyslahjaan sisältyy asianmukaiset turvavarusteet sekä alkukoulutus. Radalla on koko ammunnan ajan asiantunteva valvonta ja ohjaus. Elämyslahja soveltuu kaikille, erityisesti jännityksestä nauttiville, ketkä haluavat ylittää itsensä.

Ruutisavun muita suosittuja elämyksiä ovat turvalliset pistooliammunnat kahdelle. Nyt voidaan jännittää ystävän kanssa yhdessä tai ottaa kevytmielinen kisa siitä kumpi osuu paremmin maalitauluihin. Elämys haastaa hyvin omaa keskittymiskykyä ja tasapainoa sekä tarkkuutta. Elämys sopii hyvin vaikkapa aseista ja ampumaharrastuksesta kiinnostuneille. Tämän elämyksen kautta voikin helposti saada kipinän aloittaa säännöllinen uusi harrastus.