Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Wild About Lapland Oy

Wild about Lapland on Rovaniemellä monipuolisesti erilaisia ja ympärivuotisia retkiä ja safareita järjestävä yritys. Retkille voi osallistua helposti vaikkapa vain ystävän kanssa tai tuoda mukaan koko perheen. Lisäksi retkiä järjestetään myös suuremmille ryhmille. Wild about Lapland tarjoaa laadukkaita ja valikoituja retkiä, joiden avulla ihmiset voivat kokea uusia elämyksiä luonnossa.

Suosituimpia Wild about Lapland kesäretkiä Rovaniemellä on mm. kanoottimatkat, vaellukset, vierailut paikallisiin porotaloihin yms. Yksi suosituimpaan retkeen kuuluu kesäaikaan kanoottimatkat Lappiin. Kanoottimatkalla päästään tutustumaan Lapin rauhallisiin kesämaisemiin eri näkökulmista. Opastetulla retkellä aktiviteettitaso mukautetaan aina jokaisen taitojen mukaan, jotta kaikki voivat nauttia pohjoisen luonnosta rentouttavalla tavalla.

Wild about Lapland talviretkiin Rovaniemellä kuuluu mm. jääkalastus, husky-safarit, opastetut matkat Ranuan villieläinpuistoon ja vaellukset. Syyskuun ja huhtikuun välillä järjestetään myös pohjoisen revontulien kierroksia. Opastetuilla kierroksilla jokainen pääsee ikuistamaan renvontulia ammattikameralla. Kierroksen aikana päästään myös nauttimaan iltapala aidossa ja tunnelmallisessa kodassa avotulen lämmittäessä.

Wild about Laplandin ympärivuotisiin retkiin kuuluva opastettu kierros Ranuan villieläinpuistossa on loistava mahdollisuus nähdä, oppia ja tutustua alueen arktisiin eläimiin. Retken aikana on mahdollista nähdä mm. karhuja, villisikoja, hirviä, kettuja ja lintuja. Retken aikana päästään myös nauttimaan lounas Ranuan ravintolassa.

Wild about Lapland retket ovat loistava valinta kun halutaan kokea luontoläheisiä elämyksiä pohjoisen kauniissa maisemissa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Arktisen kaupungin sykkeessä

Wild about Lapland on yritys joka järjestää erilaisia aktiviteetteja kestävän matkailun mukaisesti ja tarjoaa palveluitaan niin kotimaanmatkailijoille kuin ulkomaan turisteillekin, tämän takia retket järjestetään lähtökohtaisesti englanniksi. Rovaniemen elämyksien helminä on tietenkin revontulikierrokset ja porosafari, mutta muuta mukavaa tapahtumaa koko perheelle löytyy mm. Huskyfamilla. Wild about Lapland tarjoaa myös kasan erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja luonnossa mm. hiihtoretkiä! Valikoimassa on myös erilaisia selviytymisretkiä niin kesäkaudelle kuin talvellekin, jossa opitaan erilaisia luonnossa selviytymiseen tarvittavia oppeja. Wild about Lapland järjestää kaikki retket vain pienissä max. 8 hengen ryhmissä Rovaniemellä, jotta jokainen elämykseen osallistuva saisi autenttisen kokemuksen Rovaniemen kauniista luonnosta. Wild about Lapland välittää ympäristön lisäksi myös tarjoamastaan elämysten laadusta, minkä takia kaikilla eräoppailla ja ohjaajilla on vankka työkokemus ja osaaminen luonnossa liikkumisesta ja opastamisesta. Useimpien Wild About Lapland elämysten ohjauskieli on englanti.

Tekemistä ympäri vuoden!

Olipa kyseessä pariskunta, sisarukset, ystävykset tai vanhemmat kaikki Wild About Lapland elämykset soveltuvat vähänkään seikkailunhaluisille, normaalin fyysisen kunnon omaaville, englannin kielen taitoisille ja luonnosta kiinnostuneille henkilöille. Alla löytyy ideoita talvikauden ja kesäkauden elämyksiin Rovaniemellä, mutta tarkistathan itse yksittäisen elämyksen kohdalta tarkemman ajanjakson milloin valitsemaasi elämystä pystyy hyödyntämään, kaikki elämykset eivät välttämättä ole hyödynnettävissä koko kautta.

Talvikaudella (syys- huhtikuu)
Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä että Rovaniemi on se paikka talvella jossa tapahtuu! Wild About Lapland tarjoaa mm. seuraavanlaisia elämyksiä:

  • Revontulikierroksia kahdelle, tavallisen kierroksen lisäksi retki löytyy myös hiihtäen toteutettavana sekä saatavilla on myös erillinen yksityiskierros joka soveltuu kahdesta kahdeksaan osallistujaan. Revontulikierrosten kesto on noin 4 tuntia.
  • Porosafari puolestaan mahdollistaa Rovaniemen kauniisiin maisemiin tutustumisen porojen johdattamana, pääset myös tutustumaan itse porofarmiin. Elämysten kesto vaihtelee 2,5 tunnista 3 tuntiin. Psst, koirien ystävät! Valikoimassa tietenkin on myös vastaavanlainen elämys mutta huskyfarmille! Tämän elämyksen kesto on myös hieman pidempi, 3,5 tuntia!
  • Wild About Laplandin kautta on myös mahdollista päästä ohjatulle lumikenkäily- pilkki- tai hiihtoretkelle. Mahdollista on myös yhdistää lumikenkiretki sekä pilkkiretki! Kesto kyseisillä retkillä on elämyksestä riippuen 3-4 tuntia.

Kesäkaudella (huhti- syyskuu)

  • Kesäkaudella Wild About Lapland tarjoaa erilaisia kanoottiretkiä! Lyhyempi kanootti retki on kestoltaan 3 tuntia ja innokkaimmille löytyy 6 tunnin kanoottiretki.
  • Kanoottiretkistä on myös eri versioita joissa on mahdollisuus yhdistää museoretki tai porofarmilla vierailu kanootti retkeen. Elämykset ovat 3,5- 4 tuntia elämyksestä riippuen.
  • Muihin eläimiin liittyviä retkiä löytyy mm. Ranuan eläinpuistoon tai yö villieläinten parissa, joka vie karhukojuun tarkkailemaan villiä luontoa sekä porofarmille vierailun

 

Rakkaudella ulkoiluun ja luontoon

Jotta retkistä saisi mahdollisimman paljon irti ja jotta retkeily olisi kestävämmän kehityksen mukaista, järjestetään retket maksimissaan 8 hengen ryhmissä eli kyseessä on yleisötapahtumia johon voi osallistua muitakin ihmisiä, ellei kyseisessä elämyksessä ole erikseen mainittu retkeä yksityistapahtumaksi. Kaikkiin opastettuihin retkiin on myös mahdollisuus järjestää opas hakemaan osallistujat paikan päältä lähialueiden hotelleista (10km säteellä Rovaniemeltä). Lisäksi Wild About Lapland järjestä osallistujille kaikki valittuun elämykseen tarvittavat varusteet retkille. Useimpiin retkiin vaikuttaa paljon sen hetkiset sääolosuhteet, minkä takia osa elämyksistä on säävarauksella. Luonnonilmiöistä riippuvat elämykset kuten revontulet ja villieläimet toteutetaan täysin luonnontilassa, minkä takia ei ole mahdollista taata villieläinten tai revontulien näkyvyyttä, retkillä kuitenkin perehdytään teeman mukaisiin aiheisiin syvemmin ja varmaa on se että Wild About Laplandin kautta jokaiselle tulee hieman tutummaksi Rovaniemen kaunis ja ihmeellinen luonto.

Pohjoinen luonto kutsuu!

Tule ihastumaan Pohjolan kauniiseen luontoon ja tutustumaan erilaisiin kohteisiin opastettujen retkien muodossa. Halusitpa löytää uuden harrastuksen, kulttuurillisen elämyksen tai ihastua erilaisiin villi-/farmieläimiin, löytyy Wild About Laplandin retkistä vaihtoehdot juuri sinulle! Poroja, huskeja, pilkkimistä, hiihtämistä, selviytymis- ja kanoottiretkiä sekä paljon kaikkea muuta luontoon ja yhdessä tekemiseen liittyvää Wild About Laplandin kautta! Lähesty Rovaniemeä helpommin ja saa kaikki parhaimmat palat suoraan oppailta Wild About Laplandin kautta!