Wild About Lapland Oy

Wild about Lapland on Rovaniemellä monipuolisesti erilaisia ja ympärivuotisia retkiä ja safareita järjestävä yritys. Retkille voi osallistua helposti vaikkapa vain ystävän kanssa tai tuoda mukaan koko perheen. Lisäksi retkiä järjestetään myös suuremmille ryhmille. Wild about Lapland tarjoaa laadukkaita ja valikoituja retkiä, joiden avulla ihmiset voivat kokea uusia elämyksiä luonnossa.

Suosituimpia Wild about Lapland kesäretkiä Rovaniemellä on mm. kanoottimatkat, vaellukset, vierailut paikallisiin porotaloihin yms. Yksi suosituimpaan retkeen kuuluu kesäaikaan kanoottimatkat Lappiin. Kanoottimatkalla päästään tutustumaan Lapin rauhallisiin kesämaisemiin eri näkökulmista. Opastetulla retkellä aktiviteettitaso mukautetaan aina jokaisen taitojen mukaan, jotta kaikki voivat nauttia pohjoisen luonnosta rentouttavalla tavalla.

Wild about Lapland talviretkiin Rovaniemellä kuuluu mm. jääkalastus, husky-safarit, opastetut matkat Ranuan villieläinpuistoon ja vaellukset. Syyskuun ja huhtikuun välillä järjestetään myös pohjoisen revontulien kierroksia. Opastetuilla kierroksilla jokainen pääsee ikuistamaan renvontulia ammattikameralla. Kierroksen aikana päästään myös nauttimaan iltapala aidossa ja tunnelmallisessa kodassa avotulen lämmittäessä.

Wild about Laplandin ympärivuotisiin retkiin kuuluva opastettu kierros Ranuan villieläinpuistossa on loistava mahdollisuus nähdä, oppia ja tutustua alueen arktisiin eläimiin. Retken aikana on mahdollista nähdä mm. karhuja, villisikoja, hirviä, kettuja ja lintuja. Retken aikana päästään myös nauttimaan lounas Ranuan ravintolassa.

Wild about Lapland retket ovat loistava valinta kun halutaan kokea luontoläheisiä elämyksiä pohjoisen kauniissa maisemissa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.