Hyvinvointi Sulo Oy

Hyvinvointi Sulo on lämminhenkinen hoitola Helsingin Meilahdessa. Hyvinvointi Sulo tarjoaa kosmetologin ja koulutetun hierojan palvelut. Sulo on hoitola juuri sinulle, joka haluat rentoutua asiantuntevissa käsissä, tehokasta ihonhoitoa tai lihasten pätevää hierontaa. Suloon ovat kaikki tervetulleita. Hyvinvointi Sulo hoitaa vuosien kokemuksella niin ihoa kuin lihaksia. Kaipaat niin lihasjumien avaamista, rentouttavaa hierontaa tai tehokasta kasvohoitoa, Hyvinvointi Sulosta löydät nämä kaikki. Suloon saat tulla sellaisena kuin olet. Hyvinvointi Sulossa arvostetaan kestävää kehitystä ja tämän vuoksi se näkyy myös sisustuksen kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­leis­sa. Tunnelma on lämmin ja rento. Sulosta et löydä kiiltävää marmoripintaa, vaan rentouttavan ympäristön, asiakaslähtöistä palvelua ja laadukasta hoitoa. Hyvinvointi Sulossa kiinnostaa juuri sinun hyvinvointisi.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Hyvinvointi Sulosta löytyy monipuolisesti kasvohoitoja, klassista hierontaa, urheiluhierontaa, raskaushierontaa, rentouttavaa hierontaa, sokerointeja, jalkahoitoja, käsien ihonhoitoa ja vaikka mitä.

Hyvinvointi Sulon suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. Brasilialainen sokerointi naisille. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

Hyvinvointi Sulon elämyksistä löytyy myös hemmotteluhetki koko keholle.
Tämä on oivallinen hoito ennen merkkipäivää, joka antaa viimeisen silauksen joko sulhasille tai morsiamille hääpäiväksi, päivänsankarille syntymäpäiväksi tai kun haluat vain yksinkertaisesti loistaa juhlien keskipisteenä. Elämyslahjaan sisältyy kasvohoito, jalkahoito, käsien ihon ja kynsien hoito.

Hyvinvointi Sulon muita suosittuja elämyksiä ovat hemmotteluhieronnat. Hieronta on ylellinen elämys, joka edistää terveyttä ja hyvinvointia. Hieronnan aikana voit rentoutua rauhallisessa ympäristössä, jonka jälkeen olo on virkistynyt ja mieli vireä. Elämyslahja pitää sisällään vartalon ihoa hoitavan esikäsittelyn ja rentouttavan kokovartalohieronnan. Elämys sopii esimerkiksi pariskunnille tai ystävyksille, jotka kaipaavat pientä hemmotteluhetkeä arjen kiireen keskelle.