Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Koivuniemen tila

Koivuniemen tila sijaitsee Säkylässä, Pyhäjoen kylässä. Tilalla on historiaa takana jo yli 100 vuotta. Koivuniemen tila vuokraa mökkejä pääosin kesäkausille, mutta valikoimasta löytyy myös täysin myös talviasuttavia mökkejä. Toinen talviasuttava mökki löytyy Pyhäjoelta ja toinen Alastaron moottoriradalta.

Koivuniemen tila Pyhäjoella on historiallista ja hyvin säilynyttä sekä maisemallisesti upeaa aluetta. Koivuniemen tilan alueella on luonnonmaisemaltaan arvokkaita näkymiä. Koivuniemen tila on hyvin laaja alue - noin jopa 9 hehtaarin kokoinen alue.

Koivuniemen tilalta on vuokrattavissa eri kokoisia ja erilaisesti varustettuja mökkejä. Mökkien kokoluokat vaihtelevat aina 45 neliömetristä aina jopa 100 neliömetriin. Osat mökeistä on uusia ja moderneja sekä varustettu nykyajan keittiöillä, saunoilla ym uusilla tiloilla. Modernit mökit Koivuniemen tilalla on sisustettu huippuammattilaisten avulla ja niissä on käytetty suomalaista muotoilua ja käsityötä. Koivuniemen tilalta löytyy myös perinteisempiä mökkejä jotka on rakennettu 1970 luvulla. Perinteiset mökit ovat kaikki remontoituja ja niiden varustetasot vastaavat 2010-luvun vaatimuksia. Osassa mökeistä on ranta hyvin lähellä, joten uimaan on kesäaikaan helppoa ja vaivatonta päästä.

Koivuniemen tila on täydellinen paikka rentoutua ystävien tai perheen kanssa. Mökkejä on mahdollista vuokrata lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa. Lyhimmät ajat ovat vuorokauden ja pidemmät aika viikonlopusta jopa viikkoon tai pidemmäksikin ajaksi. Koivuniemen tila on täydellinen vaihtoehto kun haluaa nauttia kotimaan matkailusta upeassa ympäristössä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1