J & S KURVINEN KY / Ravintola Huvilla

Kymin Huvila on paljon enemmän kuin huvila. Historiallisen upea Kymin Huvila sijaitsee Kymintehtaan läheisyydessä Kuusankoskella. Kymin Huvilalla voi järjestää helposti esim. häät, syntymäpäivät, perhejuhlat ja kaikenkokoiset yritystilaisuudet. Lisäksi Kymin Huvilalla voi pitää perinteiset sauna illalliset isommallakin porukalla. Kymin Huvilassa on lisäksi puitteet ulko juhlintaa varten. Lisäksi piha-alueella on loistavat puitteet eri aktiviteeteille.

Vuonna 1873 rakennettu Kuusankosken vanhin käytössä oleva asuintalo tarjoaa kaikille vierailleen arvokkuutta, upeutta, loistokkuutta ja hienostuneisuutta. Huvilan on suunnittelut suomalainen arkkitehti Theodor Decker.

Huvilassa on mahdollisuus yöpyä kymmenessä hotellitason huoneessa. Lisäksi Kymin Huvilasta löytyy kolme isoa sviittiä. Huvilan isot sviitit sopivat loistavasti hääyön viettoon ja kaikille hemmottelua ja elämyksiä kaipaaville vieraille.

Kymin Huvilan ravintola tarjoilee maukkaat arkilounaat maanantaista perjantaihin. Vaihtuva lounas tarjoillaan pöytiin. Huvilan lounaalla on usein keittoa ja salaattia alkuruokana. Pääruokana perinteisiä kotiruokia ja jälkiruokina kauden herkkuja. Lounasaikaan saatavilla on myös Kymin Huvilan oman á la carte lista, annokset. À la carte menu vaihtuu kuukausittain. Huvilan isossa ruokasalissa voi aistia vanhaa tunnelmaa, johon monet sukupolvet ovat jättäneet jälkensä. Kymin Huvilan ravintola on paikka jossa viihtyy varmasti koko perhe tai isompikin seurue.

Kymin Huvila tarjoaa myös ohjeispalveluita kokouspäiviin, virkistyspäiviin sekä muihin tilaisuuksiin. Oheisohjelmia ovat mm. historiakierrokset huvilan lähiympäristössä tai Kymin Huvilassa. Lisäksi ohjelmistossa on veneretket Kymijoella sekä ohjatut pyöräretket lähimetsässä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1