Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

MARTINSELKOSEN MATKAILU AY

Martinselkosen Matkailu järjestää ympärivuotisia luontoläheisiä elämyksiä Marinselkosen luonnonsuojelualueella. Luonnonsuojelualue ja eräkeskus sijaitsee keskellä Kainuun suuria selkosia. Eräkeskus tarjoaa monimuotoisen luonnon lisäksi hiljaisuutta ja rauhaa kaikille kävijöille.

Martinselkosen Matkailun palveluihin kuuluu kesäaikaan mm. Fatbike-pyöräilyt Hossan kansallistpuistossa, iltaretket karhukojulle sekä yö karhukojulla Marinselkosessa.

Martinselkosen Eräkeskuksessa on tehty karhunkatselu retkiä jo vuodesta 1995 saakka. Yli 20-vuoden kokemuksella Martinselkosesta on muodostunut karhuvarma paikka, jossa metsän kuningasta voi seurata turvallisesti asiantuntevien oppaiden johdolla.

Kesäkuu on kuvaajien suosikki aikaa, koska valoa riittää koko yön ja karhuja on runsaasti kuvattavana. Hyvällä tuurilla saattaa päästä näkemään myös karhuemon pentuineen. Pentueita on vuosien saatossa ollut useita ja nykyisin ne ovat lähes joka kesäisiä vieraita. Kojuilta on mahdollista nähdä myös merikotkaa, haarahaukkaa sekä joskus myös sutta ja ahmaa. Koko yön karhun katselu- ja kuvausretkille lähdetään iltapäivällä klo. 16 ja paluu takaisin Eräkeskukselle on seuraavana aamuna. Iltaretki karhukojulle josta paluu on jo ennen puoltayötä sopii paremmin niille, jotka eivät halua viettää koko yötä kojulla.

Martinselkosen Eräkeskuksessa on runsaasti viihtyisää majoitustilaa kaikille vieraille. Ruokailuja järjestetään tilauksesta, myös kahvio palvellee lähes päivittäin. Saunat lämpenevät tilauksesta. Pihan halki kulkevan kelkkareitin käyttäjillä on mahdollisuus tankata kelkat. Eräkeskuksen tilat soveltuvat myös kokousten pitämiseen. Eräkeskuksella on asiakkaiden vapaassa käytössä nopea wifi- yhteys.

Martinselkosen luonnonsuojelualue luo puitteet ympärivuotiselle elämyskeskukselle. Kesällä karhut tarjoaa ikimuistoisen elämyksen niin valokuvaajille kuin muillekin, jotka haluavat karhujen temmellystä seurata. Syksyllä voit nauttia luonnosta marjastamalla, metsästämällä, vaeltamalla tai vaikka pyöräilemällä. Lumivarmat talvet tarjoavat hienot mahdollisuudet erilaisiin talviaktiviteetteihin kuten fatbike-retkiin, lumikenkäilyyn, pilkkimiseen tai hiihtämiseen.

Martinselkosen Eräkeskuksella on laadukkaat majoitustilat 29 henkilölle sekä yksi vuokramökki. Ruokapalvelut hoituvat ennakkotilauksesta ja lämmittelemään pääsee niin perinteiseen puulämmitteiseen saunaan, kuin savusaunaankin. Martinselkosen Eräkeskuksen ammattitaitoinen henkilökunta luo puitteet vaativimmallekin vierailijalle – saavut sitten yksin tai suuremmassa ryhmässä. Monivuotinen kokemus karhun katselu- ja kuvausretkien järjestämisestä sekä eränkäynnistä takaa vierailijoille turvallisia ja unohtumattomia elämyksiä.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1