Shakta Joogakoulu

Shakta Joogakoulu on ensimmäinen shakta-perinnettä noudattava joogakoulu Pohjois-Euroopassa. Kaikki joogakoulun opettajat ovat Yoga Alliance® -sertifioituja jooga-ammattilaisia, jotka ymmärtävät lajin takana olevan perinteisen tieteen sekä myös modernin käsityksen ihmiskehosta. Joogakoulun perustajat Miska, Juliana ja Otto ovat käyneet koulutuksen Intiassa shakta-perinteen suurimpien mestareiden ohjauksessa. Shakta Joogakoulun juuret ovat yli vuosikymmenen mittaisessa tutkimusmatkassa joogan alkulähteille. Elämyslahjojen valikoimasta löydät lukuisia Shakta Joogakoulun elämyksiä: shaktajooga porukalla, joogaelämys, online-joogatunnit, ayervedisen paineluhieronnan workshop, online-joogatallennekirjasto, joogan yksityistunti ja savusaunaelämys Sipoonjoen perinnesaunassa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Shakta Joogakoulu palvelee Helsingissä aivan Kalasataman metroaseman ja kauppakeskus Redin vieressä. Shakta Joogakoulu järjestää joogaa, kursseja ja retriittejä myös muualla Suomessa, kuten Porvoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Shakta Joogakoulun valikoimasta löytyy erilaisia tuntivaihtoehtoja: esimerkiksi Shakta Flow, dynaaminen Shakta Flow, Prana Flow, Danda Flow ja Shakta Fuusio.

Moni luulee joogan olevan kuin jumppaa tai venyttelyä, mutta viimeistään Shakta Joogakoulun tunneilla huomataan, että jooga on paljon enemmän. Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka hoitaa ihmistä hienovaraisesti esimerkiksi kehon liikkeiden ja hengityksen kautta. Shaktajooga on tunnettu erityisesti hellyydestä, sillä shaktajoogassa koko keho kutsutaan pysähtymään, rentoutumaan ja nauttimaan, ilman suorittamista ja rehkimistä. Ulkoisesti shaktajoogan asanat näyttävät tutuilta jokaiselle joogan harrastajalle, mutta sisäiset prosessit eroavat muista joogalajeista. Shaktajooga soveltuu loistavasti myös ensikertalaiselle ja harrastus on helppo aloittaa introtunnilla. Introtunnilla esitellään kaikki oleellinen shaktan joogamenetelmistä.

Shakta Joogakoululla järjestetään myös ayuervedista paineluhierontaa sekä paineluhierontatyöpajoja. Ayurvedinen paineluhieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka perustuu intialaiseen lääketieteeseen. Hieronnassa käydään koko keho läpi hellästi jaloilla painelemalla. Tämä hierontamuoto esimerkiksi lievittää kipuja ja stimuloi kehon lymfaattista järjestelmää. Ayurvedinen paineluhieronta toimii myös loistavana lämmittelymuotona joogatunnille.