Bianco Blu

Bianco Blu -lasistudio sijaitsee Fiskarsin ruukissa Paja-aukiolla, keskellä käsityöläisyhteisöä, kosken kohinan tuntumassa, luonnon keskellä – luovuuden lähteillä. Lasistudion naapurista löytyvät veneveistämö ja Takopaja – kyseessä on siis todellinen käsityöläisyhteisö Fiskarssissa. Bianco Blu -lasistudiota isännöi omistajanakin toimiva lasimestari Tarmo Maaronen.

Studiolla myydään erilaisia lasituotteita ja järjestetään lasinpuhallusnäytöksiä, -kokeiluja ja -kursseja. Lasinpuhalluskursseilla tutustutaan perinteisiin lasinpuhallustekniikoihin ja valmistetaan omia lasituotteita mestarin avustuksella. Jo yli 1000 kurssilaista on tutustunut lasinpuhallukseen Bianco Blun lasistudiolla. Osta oma lasinpuhalluskokeilusi jo tänään Elämyslahjojen valikoimasta!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Opi valmistamaan uniikkia taidelasia!

Lasistudio Bianco Blu sijaitsee Fiskarsin idyllisessä kaupungissa, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kesäiseksi retkikohteeksi koko perheelle. Lasinpuhalluskursseilla pääsee valmistamaan erilaisia lasiesineitä käsityönä kuumasta lasimassasta puhaltamalla, muovailemalla ja venyttämällä. Lasiesineet saa tietenkin kurssin jälkeen pitää itsellään. Käsintehdyt taidelasiesineet tuovat sisustukseen uniikkia charmia, ja sopivat myös esimerkiksi lahjoiksi, jotka ovat taatusti uniikkeja! Kursseilla käydään läpi ja opetellaan lasinpuhalluksen tekniikoita ja valmistetaan uniikkeja lasiesineitä alusta asti käsityönä. Kurssit sopivat aloittelijoille, eli mitään aikaisempaa kokemusta lasinpuhalluksesta ei vaadita, vaan kaikki tarpeellinen opetetaan kädestä pitäen kurssin aikana. Kursseilla on mahdollista valmistaa niin käyttö- kuin koriste-esineitä omien valintojen ja mieltymysten mukaan. Tämä elämys ei taatusti unohdu koskaan, sillä valmiit esineet säilyvät muistoina vaikka seuraaville sukupolville asti, jos niin haluat!

Aloittelijaystävällisiä lasinpuhalluskursseja

Lasistudio Bianco Blun lasinpuhalluskursseilla käydään läpi lasinpuhallukseen liittyvä turvallisuuskoulutus, lasinpuhalluksessa käytettävät työvälineet, sekä erilaisia tekniikoita, vinkkejä, työskentelytapoja ja tietenkin työvälineitä. Bianco Blun lasimestari varmistaa kaikille kurssilaisille mukavan, turvallisen ja opettavaisen lasinpuhalluskokemuksen. Lasinpuhallus on hyvin vanha taiteenlaji, vanhimmat tunnetut lasiesineet ovat peräisin yli 5000 vuoden takaa. Tekniikat ovat toki kehittyneet, mutta perusidea on edelleen sama, kuin antiikin aikoina. Bianco Blu lasinpuhalluskurssit sopivat siis kenelle tahansa, joka pitää käsitöistä, taiteesta, sisustuksesta tai on muuten vaan kiinnostunut oppimaan uusia mielenkiintoisia taitoja! Kursseille voi osallistua yksin tai yhdessä, ja niitä järjestetään myös erikokoisille ryhmille. Olisiko tässä vaikka hauska idea työpaikan virkistyspäiville tai polttareihin? Tai ikimuistoinen häälahja, josta tuoreelle parille jää muistoksi kaunis itse valmistettu lasiesine?

Lasinpuhallusta kauniissa Fiskarsissa!

Puhalla, venytä, pyörittele, muotoile ja suunnittele itsellesi upeita ja uniikkeja esineitä sulasta lasimassasta valmiiksi taideteoksiksi asti! Lasistudio Bianco Blu sijaitsee Fiskarsissa, suositussa kesäkaupungissa jossa on tekemistä ja nähtävää joka lähtöön. Lähistöllä on myös muun muassa ravintoloita, kahviloita ja museoita. Kotimaanmatkan mieleenpainuvin aktiviteetti on kuitenkin tietysti Bianco Blun lasinpuhalluskurssi! Ja jos lasinpuhallukseen jää koukkuun, ei hätää! Bianco Blu järjestää nimittäin myös jatkokursseja!

Täydellinen lahja moneen tilaisuuteen

Lasinpuhalluskurssi on täydellisen romanttinen häälahja, hauska aktiviteetti tiimille tai kaveriporukalle, mielenkiintoinen haaste käsitöiden ystävälle, tai mukava tapa saada omaan sisustukseesi jotain taatusti uniikkia ja piristävää! Lasistudio Bianco Blu Fiskarsissa on paras paikka viettää mukava päivä lasinpuhalluksen parissa ja oppia jotain uutta. Kokeneet lasimestarit opastavat kurssilaisia ja voit olla varma että lopputuloksesta tulee uniikki ja säväyttävä taidelasiesine, jollaista ei ole kellään toisella!