JOHAN & NYSTRÖM

Johan & Nyström syntyi innostuksesta kahviin. Vuodesta 2004 alkaen Johan & Nyström on halunnut tarjota asiakkaille kahvia, jolla on ainutlaatuinen tarina. Tämä tarina kertoo, että hyvänmakuinen kahvi voi samanaikaisesti olla myös luomua ja eettisesti kestävää.

Johan & Nyström sijaitsee Kanavarannassa, Helsingissä. Paikassa voi nauttia kahvista, teestä, ostaa sitä mukaan tai käydä vaikkapa syvällisen kurssin laatu kahveista.

Johan & Nyströmin mukaan laatukahvin resepti ei ole mikään salaisuus, joka pitää tiukasti piilossa. Päinvastoin. He haluavat että kaikki saavat kuulla siitä. Vaikka joisit kahvisi sitten vaalea- tai tummapaahtoisena, maidolla tai sokerilla, niin haluat varmasti tietää lisää hyvästä kahvista.

Johan & Nyströmin mukaisesti kahvi ja tee tietämys on yhtä tärkeää kuin itse juomat. Tästä syystä Johan & Nyström tarjoaa useita erilaisia kursseja kahviloille, ravintoloille ja kauppiaille. Lisäksi kurssit sopivat erinomaisesti kaikille muille, jotka ovat asiasta kiinnostuneita ja haluavat oppia lisää.

Johan & Nyström järjestämistä kursseista suosituimpia ovat mm. Kotibarista, Teekurssi ja Brewmaster. Kotibarista -kurssi tarjoaa koulutusta kaikille, jotka haluavat oppia lisää kahvin keittämisestä, panimo tekniikasta ja maidon vaahdotuksesta. Teekurssi tarjoaa tietoa tee maailmasta, joka on täynnä mysteerejä ja makuja. Tee Koulussamme suuntaamme tähän maailmaan, opimme lisää siitä sekä monista perinteistä juoman valmistamiseksi. Brewmaster -kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia kahvin keittämisen ammattimaisella tavalla.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1