Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Ravintola Weeruska

Ravintola Weeruska on toiminut Helsingissä jo vuodesta 1984. Kodikas ja lämminhenkinen klassikkoravintola sijaitsee Alppilan sydämessä, osoitteessa Porvoonkatu 19. Tervetuloa ruokailemaan yhteen Helsingin vanhimmista kortteliravintoloista!

Weeruska on tunnettu rehtinä hyvän ruuan ravintolana, jonka annokset ovat herkullisia ja reilun kokoisia, eivätkä taatusti jätä ketään nälkäiseksi. Ruoka- ja seurusteluravintola Weeruskasta löytyy lähes 200 asiakaspaikkaa.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Kodikas ja lämminhenkinen ravintola

Ravintola Weeruska tarjoilee kodikasta ruokaa Helsingin Alppilassa ja onkin yksi Helsingin vanhimmista kortteriravintoloista. Ravintola avasi ovensa ensimmäisen kerran 1984. Sijainti ravintolalla on loistava, koska paikan päälle pääsee helposti niin läheltä kuin kauempaakin. Tämä Helsingin kotoisa helmi sijaitseekin aivan Linnanmäen vieressä ja lähellä niin Eläintarhan urheilukenttää kuin Pasilan rautatieasemaakin, mutta aivan ravintolan lähettyville pääsee myös niin bussilla, autolla kuin raitiovaunullakin. Weeruska onkin vuosien saatossa noussut arvostetuksi klassikoksi Helsingin ravintoloista jota arvostetaan erityisesti hyvästä ruuasta ja sijainnista. Ravintola Weeruskan menussa onkin huomioitu asiakkaiden erilaisia mieltymyksiä, keittiö keskittyykin laadukkaista raaka-aineista tuotettuihin aidosti herkullisiin annoksiin. Tästä lämminhenkisestä ravintolasta ei lähdetä nälkäisenä, josta pitää huolen maistuvat ja täyttävät annokset. Tilaa Ravintola Weeruskasta löytyy myös isommille seurueille, mutta erityisesti tällöin kannattaa varata pöytä etukäteen.

Reilu ruoka ja rento palvelu

Ravintola Weeruskan menu on monen mieleen koska menussa on otettu huomioon kattavasti erilaisia mieltymyksiä. Tarjolla on myös erilaisia teemaviikkoja jolloin tarjolla on erityisesti teemaan sopivia herkkuja mm. Sesongin raaka-aineiden mukaisesti. Älä kuitenkaan pelästy klassikot ovat aina tarjolla eikä reilusta ruoka-annoksista tai tunnelmasta tingitä. Weeruskassa riittää kävijöitä hyvän ruoan houkuttelemana lounaasta iltamyöhään, mutta sen lisäksi ravintolassa myös järjestetään jatkuvasti erilaisia tapahtumia. Ravintola Weeruskassa on arkisin lounasbuffet joka on päivittäin vaihteleva kotiruokatyyppinen buffet, joka muodostuu salaattipöydästä, keitosta, kahdesta lämminruokavaihtoehdosta, lisukkeista ja jälkiruoaksi on myös saatavilla jotain pientä. Lounaalle tyypillisesti voit myös valita pelkän keiton ja salaattipöydän. Mikä parasta, jos haluat pitäytyä klassikkoannoksissa voi á la carte- listalta myös tilata jo lounaasta alkaen herkkuja. Kaikki ruoat lounaasta illaliseen on nautittavissa paikan päällä tai noudettavissa myös halutessaan mukaan.

Asiakkaat edellä

Ravintola Weeruska avasi ovensa 1984, mutta tiesitkö että ravintolan historia ulottuu vieläkin syvemmälle Helsingin Alppilan historiaa? Weeruskan värikäs historia ulottuu nimittäin vuoteen 1960, jolloin paikalla avasi ensimmäistä kertaa ovensa Kaaren Baari. Seuraavan vuosikymmenen aikana paikka kehittyi valtavasti ravintola sai mm. anniskeluoikeudet, paikka tunnettiin ja päivä- ja iltatansseista sekä viiden markan seisovasta pöydästä. Valitettavasti seuraavana vuoden 1980 paikkeilla toimitiloihin syttyi tulipalo joka teki perusteellista tuhoa ravintolan tiloihin. Uudet tuulet alkoivat kuitenkin puhaltaa 1984, jolloin tapahtui omistajanvaihdos. Tällöin syntyi ravintola Weeruska, mikä parasta ravintolassa otettiin heti huomioon aikaisempien vuosien aikana syntyneet klassikkoannokset, jotka jätettiin menun valikoimaan.

Lämminhenkisyyttä huokuva

Kelleppä ei kelpaisia kodikas ravintola jossa ruoka on maistuvaa ja annokset reiluja. Ravintola Weeruskassa on tarkoitus kuunnella asiakkaiden toiveita ja tarjoilla maistuvia annoksia joista myös lähtee nälkä. Tulitpa lähempää tai kaukaa on Weeruska kaikkien ulottuvilla hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Lounaasta illalliseen on tarjolla monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja sekä tässä eloisassa ravintolassa on myös jatkuvasti erilaisia teemaviikko ja tapahtumia. Lämpimämpää tunnelmaa saa etsiä tule siis ravintola Weeruskaan, jossa tunnelma on reilu ruoka ja rento palvelu.