Ravintola Casa Mare

Hyvä ruoka toimii aina ja Casa Maren herkkujen ääressä viettää mieluusti aikaa uudelleen ja uudelleen. Casa Maren lahjakortit sopivat lahjaksi erityisesti hyvän ruoan ja juoman ystäville, mihin tahansa tilaisuuteen!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Kaikkien Casa Mare

Ravintola Casa Mare on kodikas ravintola Lauttasaaren metroaseman kupeessa. Casa Mare tarjoaa maukasta kotitekoista ruokaa. Ruokalistasta löytyy jotain jokaiseen makuun vauvasta vaariin. Ravintola on sisustettu niin, että asiakkaalle tulee kodikas olo. Sisustuksen lisäksi lämpimästä tunnelmasta pitää huolen ystävällinen henkilökunta, joka haluaa antaa jokaiselle vieraalle unohtumattoman kokemuksen. Ruuan lisäksi ravintolasta löytyy hyviä viinejä jokaiseen makuun ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sopivan viinin valitsemallesi ruualle. Ravintola sopii myös perheen pienimmille ja ruokalistasta löytyy loistava lasten menu.

Unohtumaton kokemus

Kun kävelet ravintolaan sisään, henkilökunta tervehtii sinua iloisesti. Avatessasi ruokalistan löydät laajan valikoiman alkuruokia, pääruokia, juomia ja jälkiruokia. Ravintola tarjoaa muun muassa maukkaita liharuokia, jotka eivät varmasti jätä ketään nälkäiseksi. Juomaksi voit valita jonkun talon viineistä tai raikkaan virvoitusjuoman. Ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että sinulta ei puutu mitään. Ravintola tarjoaa päiväsaikaan maukasta lounasta, jota voit halutessasi ottaa mukaan tai syödä paikan päällä. Kesäisin ravintolasta löytyy terassi, jossa voit nauttia lämpimästä kesäpäivästä. Casa Mare järjestää teemaviikkoja, jolloin ravintolasta on saatavilla erilaisia ruokia. Ravintolan läheltä löytyy myös muuta puuhaa, kuten Kasinonranta, jossa voit nauttia kesästä ennen tai jälkeen ruokailun. Talvisin todella suosittu pyrkän ulkojää houkuttelee luistelijoita ympäri Helsinkiä nauttimaan ensiluokkaisesta jäästä. Lahjakortteja voit valita eri summalla.

Valinnan vaikeus

Casa Mare on erityisen tunnettu loistavista pizzoistaan. Voit valita jonkun listan pizzoista esimerkiksi Pizza Casa Maren, jossa yhdistyvät merelliset maut ja mozzarella, tai päättää itse yli 20 täytteen joukosta.Erityisen ravintolan pizzoista tekee niiden loistavat pohjat, jotka on tehty rakkaudella ja vuosien kokemuksella. Jos pizza ei ole juuri sinun ensimmäinen valinta, ei hätää. Ruokalistasta löytyy monia muita vaihtoehtoja, jotka saavat veden kielelle. Ravintolan henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle oikean annoksen.

Tervetuloa Casa Mareen

Tuliko jo nälkä? Kattava menu ja mahtava miljöö varmistavat asiakkaalle unohtumattoman kokemuksen maittavan ruuan ja loistavan tunnelman parissa. Tule ja koe yksi Lauttasaaren parhaista ravintoloista itse. Ravintolaan pääse helposti mistä tahansa suunnasta, koska se sijaitsee ihan metroaseman vieressä. Ravintolan vierestä löytyy myös parkkipaikka. Casa Maren henkilökunta odottaa tapaamistasi innolla!