Osuva Range & Training

Osuva Range & Training on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys, joka toteuttaa jännittäviä elämyksiä niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin ampuma-aseharrastajille. Jos lahjan saaja on halunnut kokeilla uutta harrastusta tai saada uusia kokemuksia, löytyy Osuva Range & Trainingin elämyksistä varmasti jotain mieluista!
Selaa kategorioita

Sisäampumaratapalveluita ja ampuma-asekoulutusta Helsingin Kampissa!

Osuva Range & Training -radan kokeneet kouluttajat ja modernit sekä viihtyisät tilat tarjoavat mainiot puitteet niin harrastajalle kuin elämyksiä kaipaavalle, aivan Helsingin sydämessä. Osuva Range & Trainingin laajasta asevalikoimasta löytyy pienoispistooleita, pistooleita, revolvereja ja pistoolikaliiberisia karbiineja jokaiselle taitotasolle ja jokaiseen makuun. Osuva Range & Training on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys Helsingin Kampissa. Osuva Range & Training on vuodesta 2000 lähtien opastanut yli kahtakymmentätuhatta uutta ampujaa ampumaharrastuksen pariin ja järjestäneet tuhansia ryhmätilaisuuksia sekä koulutuksia radoillaan.
Osuva Range & Training ampumaradalla voi pelkän ampumisen lisäksi järjestää vaikkapa illanistujaisia tai polttareita kaveriporukalla. Ampuminen on varmasti erilainen tapa aloittaa illanvietto, ja on positiivinen ja turvallinen elämys joka muistetaan pitkään. Tervetuloa tutustumaan ammuntaan!

Varaa elämys haluamallesi ryhmäkoolle

Yksityistilaisuuksissa radat ja kouluttajat ovat varattuja pelkästään oman ryhmän käyttöön. Yksityistilaisuudet sopivat 3-21 hengen ryhmille ja niiden kesto on osallistujamäärästä riippuen 1,5 – 2,5 tuntia. Osuva Range Training voi toki ottaa vastaan myös isompia ryhmiä, mutta koska radalle mahtuu kerrallaan seitsemän tai kahdeksan ampujaa, voivat odotusajat venähtää pitkiksi. Turvallisuus ennen kaikkea Osuva Range & Training ampumaradoilla: tilaisuus alkaa perehdytyksellä aseen toimintaan, turvasääntöihin ja ammunnan perusteisiin. Perehdytys järjestyy suomeksi tai englanniksi. Perehdytyksen jälkeen siirrytään radalle, jossa kaksi kouluttajaa opastavat turvallisen ja oikeaoppisen ampumatekniikan. Kouluttajat myös perehdyttävät eri aseisiin ja niiden historiaan ja valvovat elämystä koko sen keston ajan.

Testaa keskittymiskykyäsi ja treenaa tarkkuutta!

Osuva Range & Training Helsingin Kampissa järjestää erilaisia elämyksiä ja niistä suosituin on ehdottomasti ammunta käsiaseilla. Tässä elämyksessä tähtäämiskyky laitetaan todellakin koetukselle. Ammunta on itsessään hauska ja mielenkiintoinen harrastus, johon tämä rata tarjoaa turvalliset ja viihtyisät puitteet. Käsiaseammunta on oiva tapa harjoittaa keskittymis- ja tähtäämiskykyä niin miehille kuin naisille, vanhemille tai vähän nuoremmille. Elämys sopii erityisesti aloittelijalle, mutta miksei myös ammuntaa jo kokeilleelle.

Oiva tapa aloittaa uusi harrastus

Elämys sisältää ampumisessa tarvittavan alkukoulutuksen, turvallisuusvalonnan radalla ja ratamaksun. Lisäksi elämys sisältää tietenkin itse asevuokran, patruunat ja maalitaulun.
Tutustumiskäynti on tarkoitettu radalle ensimmäistä kertaa tuleville henkilöille, joilla ei ole omaa asetta käytössään. Ampumiskokeilu on jännittävä lahja kaikille täysi-ikäisille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Anna siis lahjaksi jännittävä uusi kokemus, josta lahjan saaja puhuu varmasti pitkään!