Osuva Range & Training

Osuva Range & Training on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys. Osuvan ovet avautuivat vuonna 2000 ja siitä lähtien Osuva on perehdyttänyt jo yli kaksikymmentätuhatta uutta ampujaa ampumaharrastuksen pariin ja järjestänyt tuhansia ryhmätilaisuuksia ja koulutuksia ampumisen parissa.

Osuvan kokeneet kouluttajat ja modernit sekä viihtyisät tilat tarjoavat erinomaiset puitteet niin vakavalle harrastukselle kuin elämykselliselle ammunnalle, aivan Helsingin sydämessä. Laajasta asevalikoimasta löytyy pienoispistooleita, pistooleita, revolvereja ja pistoolikaliiberisia karbiineja jokaiselle taitotasolle ja jokaiseen makuun. Tervetuloa tutustumaan ammuntaan!
Selaa kategorioita

Osuva Range Training on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys Helsingin Kampissa. Osuva Range Training on vuodesta 2000 lähtien opastanut yli kahtakymmentätuhatta uutta ampujaa ampumaharrastuksen pariin ja järjestäneet tuhansia ryhmätilaisuuksia sekä koulutuksia.

Osuva Range Training ampumaradalla voi ampumisen lisäksi järjestää vaikkapa illanistujaisia tai kavereiden polttareita. Ampuminen on varmasti erilainen tapa aloittaa illanvietto ja positiivinen elämys joka muistetaan pitkään. Yksityistilaisuuksissa radat ja kouluttajat ovat varattuja pelkästään ryhmän käyttöön. Yksityistilaisuudet sopivat 3-21 hengen ryhmille ja niiden kesto on osallistujamäärästä riippuen 1,5 – 2,5 tuntia. Osuva Range Training voi toki ottaa vastaan myös isompia ryhmiä, mutta koska radalle mahtuu kerrallaan seitsemän tai kahdeksan ampujaa, voivat odotusajat venähtää pitkiksi. Turvallisuus ennen kaikkea Osuva Range Training ampumaradoilla. Tilaisuus alkaa perehdytyksellä aseen toimintaan, turvasääntöihin ja ammunnan perusteisiin. Perehdytys järjestyy suomeksi tai englanniksi. Perehdytyksen jälkeen siirrytään radalle, jossa kaksi kouluttajaa opastavat turvallisen ja oikeaoppisen ampumatekniikan. Kouluttajat myös perehdyttävät eri aseisiin ja niiden historiaan.

Osuva Range Training järjestää erilaisia elämyksiä ja niistä suosituin on ehdottomasti ammunta käsiaseilla. Tässä elämyksessä tähtäämiskyky laitetaan todellakin koetukselle. Ammunta on itsessään hauska ja mielenkiintoinen harrastus, johon tämä rata tarjoaa turvalliset ja viihtyisät puitteet. Käsiaseammunta on oiva tapa harjoittaa keskittymis- ja tähtäämiskykyä niin miehille kuin naisille, vanhemille tai vähän nuoremmille. Elämys sisältää ampumisessa tarvittavan alkukoulutuksen, turvallisuusvalonnan radalla ja ratamaksun. Lisäksi elämys sisältää tietenkin itse asevuokran, patruunan ja maalitaulun. Tutustumiskäynti on tarkoitettu radalle ensimmäistä kertaa tuleville henkilöille, joilla ei ole omaa asetta käytössään. Ampumiskokeilu on jännittävä lahja kaikille täysi-ikäisille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.