Vauhtifarmi

Vauhtifarmi sijaitsee Nurmijärvellä, joka on järkevän päivämatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Vauhtifarmin toiminnalla on jo pitkät perinteet, mikä takaa laadukkaat elämykset. Vauhtifarmi sopii hyvin polttareiden, virkistyspäivien tai kokouspäivien tapahtumapaikaksi. Vauhtifarmilla riittää tekemistä koko päiväksi ja heillä on runsaasti kokemusta tapahtumarikkaiden päivien järjestämisestä.

Vauhtifarmia pyörittävät sisarukset Anne ja Ari Sahlström. Vauhtifarmi on ollut Sahlströmien suvun tila jo vuodesta 1810 ja toimii nyt jo neljännessä sukupolvessa. Aikojen saatossa tila on muuttanut muotoaan maatalousyhteiskunnasta nykymaailmaan. Annen ja Arin sukutila on paikka, jossa luonto ja maaseudun rauha yhdistyvät vauhdikkaisiin elämyksiin.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Vauhtia Nurmijärvellä

Vauhtifarmi nimensä mukaan on maatila Nurmijärvellä, Perttulassa. Maatila on ajan saatossa muotoutunut tavallisesta maatilasta unohtumattomia elämyksiä tarjoavaksi perheyritykseksi. Maatilalla järjestetään lukuisia erilaisia elämyksiä, kuten värikuulasotaa ja Army bootcamppeja. Voit valita joko erillisestä elämyksestä tai viettää päivän maatilalla kokeilemassa erilaisia aktiviteetteja esimerkiksi perheen tai työporukan kanssa. Vauhtifarmi on kahden sisaruksen pyörittämä perhe yritys ja maatila onkin ollut perheellä jo yli 200 vuotta. Voit olla varma, että näin pitkällä kokemuksella päivästäsi tulee ikimuistoinen! Vaikka suurin osa elämyksistä tapahtuu itse maatilalla on valikoimassa myös tandem varjoliitoa Hyvinkäällä tai voit jopa vuokrata auton omaan käyttöösi. Jos päätät pysyä maatilalla, on sinun mahdollista kokea jousiammuntaa, vaijeriliukua tai vaikka molempia. Vauhtifarmilla halutaan järjestää päivä juuri sinulle, joten valinta on myös sinun!

Valinnan vaikeus

Nimi Vauhtifarmi tuo helposti mieleen kovaa kulkevat ajoneuvot ja hurjat seikkailut. Nämä on saatavilla Vauhtifarmilla, mutta maatilalla järjestetään paljon muutakin. Voit esimerkiksi tuoda työporukkasi erilaisiin valmennuksiin, kuten minä tiimissä valmennukseen. Tässä tapahtumassa osallistujat oppivat lisää itsestään porukan jäsenenä ja yksilönä. Valmennuksen lisäksi tähän pakettiin sisältyy aamiainen ja lounas, saunomista ja värikuulasotaa. Jos taas haluat päästä pois stressistä ja arjen haasteista, tule Rento mieli valmennukseen. Tähän pakettiin sisältyy valmennuksen lisäksi aamupala sekä lounas, joogaa, vaijeriliukua sekä jousiammuntaa. Tälläisen paketin jälkeen voit olla varma, että stressi unohtuu ja käteen jää tärkeitä oppeja stressin hallinnasta. Tule Arin ja Annen hellän huomaan päivän ajaksi tai pysähdy harjoittelemaan jousiammuntaa tai ihan vaan saunomaan maatilalle Nurmijärvelle ihan pääkaupunkiseudun vilskeen viereen!

Suuri luonto

Kaupungissa on kivaa, mutta välillä kaupungin vilske ja hulina saattaa alkaa ahdistaa. Silloin on hyvä tulla hengähtämään maalle. Vauhtifarmi on jo neljä sukupolvea ollut samassa perheessä. Maatilan monet mahdollisuudet avautuvat sinulle Nurmijärvellä. Maatilalla voit kokea jos jonkinlaista aina jousiammunnasta värikuulasotaan. Voit valita yksittäisen aktiviteetin tai monta, mutta yksi asia on varmaa, nimittäin se, että maatilalle tullessa arjen murheet unohtuvat ja rauha valtaa mielen. Luonnolla on tutkittuja vaikutuksia stressiin ja näin ollen mikä olisikaan parempi paikka unohtaa stressi kuin idyllinen maatila kaukana kaupungin vilskeestä.

Maalla on mukavaa

Nyt on oikea aika ottaa irtiotto arjesta Vauhtifarmilla. Kyseinen maatila on erikoistunut aktiviteetteihin, jotka vievät ajatukset muualle arjen vilskeestä. Tule päiväksi tai vain pariksi tunniksi valinta on sinun. Maatilalla odotetaan jo sinua ja ystäviäsi viettämään mukava päivä Nurmijärvellä. Valitse jousiammunta, sauna, ihmislinko tai kaikki nämä ja paljon muuta.Jos taas olet aina halunnut lentää varjoliitimellä, Vauhtifarmi hoitaa tämänkin. Hyvinkäällä on mahdollista päästä tandem varjoliitämään ja näkemään maailma lintuperspektiivistä. Mikä tahansa sinua kiinnostaa se järjestyy Vauhtifarmilla!