Naughty BRGR Tampere

Rasvainen tuoksu leijailee luoksesi, aaaahhh… burgereita ja uskomattoman maukkaita lisukkeita. Mikä ihanampaa, kuin hyvä seura, ja vielä parempi ruoka! Naughty BRGR Tampere takaa sinulle hämmentävän herkullisen makuelämyksen. Tarkasti suunnitellussa menussa on kummallisia, ehkä jopa kyseenalaistettavia yhdistelmiä, mutta maistamalla pääset toteamaan ennakkoluulot vääriksi. Siis syömään, jaaaaaa puita!
Selaa kategorioita

Taustatyö, salaisuus menestykseen

Naughty BRGR Tampere on yksi ensimmäisistä Naughtyn ravintoloista. Suomen ensimmäisen Top Chef -kilpailun voittaja Akseli Herlevi on kehittänyt Naughty BRGR ravintolat yli kymmenen vuoden taustatutkimuksen jälkeen. Ensimmäinen avattiin Helsingin ytimeen Lönnrotinkadulle ja seuraavana vuonna tämän avaamisesta, laajentui Naughty BRGR Tampereelle, eli vuonna 2016. Naughty BRGR takaa sinulle hyvää asiakaspalvelua. Yritys onkin sanonut, että Naughtyn työntekijät eivät ole osa koneistoa vaan yhteisöä joka välittää toisistaan, tuotteistaan sekä ennen kaikkea asiakkaistaan. Täällä saatkin siis uskomattoman hyvää palvelua ja työntekijät vastaavatkin mielellään kaikkiin kysymyksiin, mitä voitkaan keksiä liittyen tuotteisiin sekä niiden alkuperään. Naughty BRGR Tampere tarjoaa erilaisia makuja ja kaikille varmasti löytyy jotain. Tampereen ravintola sijaitsee keskeisellä alueella. Ympäriltä löytyy Tampereen rautatieasema, kauppakeskus sekä tietenkin Tampereen tunnettu Tammerkoski virtaa aivan ravintolan lähettyvillä. Ravintolaan voi mennä milloin vaan, ja millä tahansa porukalla. Naughty BRGR Tampere tarjoaa myös take-away annoksina ruokiaan, mutta ruoka on aina paras tuoreena.

Burgereita sinulle ja toisellekin!

Parasta burgereissa on se, että ne maistuvat kaikille. Hällä väliä siis iästä, ruokavaliosta tai mistään muustakaan! Naughty BRGR Tampere onkin varmistanut sen, että kaikille löytyy jotakin. Naughtyllä ollaan intohimoisia ruoasta ja näiden jakamisesta asiakkaille. Tarkkaan suunniteltu menu saakin osan vatsan murisemaan, ja osalle taas saattaa mieleen nousta kysymys, voiko tämä edes olla hyvä yhdistelmä. Mutta luottaa pitää, eikä voi maistamatta tuomita, sillä kummalliset yhdistelmät ovat harkittuja ja niin kovin maukkaita. Ravintolasta saa näitä innovatiivisia burgereita, kuin myös ihan tavallista juustoburgeria. Jos ei burgerihammasta kolota, löytyy ravintolasta myös erilaisia lisukkeita, jotka tuovat veden kielelle pelkästä ajatuksestakin. Ja jos uppopaistettu ruoka ei maita ruokailuhetkellä, saa ravintolasta burgereiden ja lisukkeiden lisäksi erilaisia salaatteja, niissäkin tietenkin uusia makuyhdistelmiä. Ja luonnollisesti kaikki erikoisruokavaliot ovat otettu huomioon. Ravintolasta voi pyytää vaikkapa burgerin gluteenittomana, sekä vegaanisia ja kasvisvaihtoehtoja löytyy. Kaikkea on siis ajateltu, joten ei muuta, kuin syömään!

Tätä ei kannata missata!

Naughty BRGR ravintolat ovat myös televisiosta tuttuja. Perustaja Akseli Herlevi kiertää “Burgerimiehet” -ohjelmassa ympäri maailmaa etsiessään uusia makuja, sekä oppimassa uutta ruoanlaitosta. Hänen mukaan kokki ei voi koskaan olla valmis, ja hän tuokin näitä uusia makuja sekä oppeja Suomeen asti. Joka kuukausi vaihtuva Montti-burger on ohjelman aikana napattu jostain jaksosta, ja muulloin on suunniteltu sopimaan sen kauden aiheisiin sekä makuihin. Montti on tosiaan vain yhden kuukauden menussa, joten jos kyseinen burgeri kuulostaa täydelliseltä, kannattaa vauhdilla käydä maistamassa sitä ravintolassa Naughty BRGR Tampere.

Loppuun asti ajateltu

Naughty BRGR Tampere on siitä mahtava, että kaikki on ajateltu sinun puolesta. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereella, joten ravintolaan on helppoa vain pysähtyä. Ota ruoat mukaan tai syö paikan päällä, kaikki onnistuu! Sinulla on jokin erikoisruokavalio? Ei hätää! Naughtyllä on sekin hoidossa. Menussa on muutamia pysyviä makuja, mutta löytyy joka kuukausi myös jotakin uutta, joten ei kerkeä makuihin kyllästyäkään. Asiantuntevat työntekijät auttavat sinua mielellään, sekä vastaavat kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Toisin sanoen, tekosyitä näiden makujen välistä jättämiselle ei löydy, joten eikun syömään!